Oana Pellea joacă în "Am o slujbă naşpa rău"

Oana Pellea a fost aleasă să joace în "I Really Hate My Job"/"Am o slujbă naşpa rău", care are premiera oficială joi seară, la Cityplex, după ce echipa filmului a căutat actriţa potrivită în America de Sud, SUA, Marea Britanie şi Spania, printre actriţele favorite ale regizorului Pedro Almodovar.

5 afișări
Imaginea articolului Oana Pellea joacă în "Am o slujbă naşpa rău"

Oana Pellea joacă în "Am o slujbă naşpa rău"

"A fost un rol foarte râvnit, pentru că este foarte ofertant. Agentul meu mi-a trimis scenariul. Mi-a plăcut. M-au chemat la Londra unde am avut o întâlnire cu regizorul Oliver Parker. Am stat de vorbă, am lucrat puţin pe text şi...gata. Ce m-a recomandat habar nu am, ar fi bine să îi întrebaţi pe cei care m-au ales. Probabil un anumit temperament, fiind vorba de o sud-americancă, o fărâmă de talent dacă s-o gasi şi un strop de umor dacă oi avea...", spune Oana Pellea, interpreta Ritei din comedia britanică.

Actriţa va fi invitatul special al premierei oficiale a filmului în România. Lansarea producţiei la Londra va avea loc în ianuarie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

"Nu ştiu să fac reclamă. Dar dacă vă face plăcere să vedeţi un film cu un scenariu inteligent, o comedie care e puţin mai mult decât o comedie, dacă vreţi să aveţi voluptatea unor replici spumoase şi să vedeţi actriţe excelente şi inteligente (Shirley Henderson, Neve Cambell, Maxwell, Lara ....), atunci duceţi-vă la film. În schimb, dacă doriţi comedie uşoară, vulgară, silicoane pe ecrane, nu vă duceţi, veţi fi dezamăgiţi", spune Oana Pellea.

Echipa filmului "I Really Hate My Job" a cucerit-o pe actriţa româncă: "Senzaţională. Am lucrat cu patru actriţe extraordinare. Într-o echipă ideală, profesionistă şi caldă uman. M-am simţit realmente fantastic. Regizorul este unul foarte apreciat în UK şi cunoscut că ştie să lucreze cu actorii. Şi pot să certific din plin...ce mai....doresc tuturor actorilor o astfel de experienţă, o bucurie".

Chiar dacă în România, Oana Pellea a fost apreciată în nenumărate roluri dramatice, în Anglia, toţi cei care au urmărit filmul sau au asistat la filmări au fost convinşi că ea a jucat numai comedii: "Mi-aş dori o ţară în care să fiu «bănuită» că le pot face pe amândouă. Fiecare popor are umorul lui. Eu am fost mulţumită când pe platoul de filmare de la «Am o slujbă naşpa rău» s-a întrerupt de două ori filmarea la două scene în care eram, pentru că operatorul râdea şi a mişcat camera. Mai mare compliment la o comedie nu cred că există".

"Am o slujbă naşpa rău" este povestea unei seri într-un restaurant aglomerat din Soho. La fel ca în multe alte slujbe, nu se întâmplă mare lucru – în afară de râsete, cântece, furie, leşinuri, bârfe, gătit, minciuni, nuditate, conversaţii, secrete, iubiri, prietenie, îmbătrînire, antipatii, şobolani. La prima vedere, eroinele sunt trei chelneriţe, o bucătăreasă şi o spălătoare de vase, dar ele se consideră o artistă, o actriţă, o amantă, o scriitoare, respectiv o gânditoare. Cele cinci personaje feminine sunt interpretate de Neve Campbell, Shirley Henderson, Alexandra Maria Lara, Anna Maxwell Martin şi Oana Pellea.

Filmul va începe să ruleze în cinematografele din România vineri. Premiera oficială va avea loc joi, de la ora 20.00, la Cityplex.

Lungmetrajul, distribuit în România de Transilvania Film, a fost prezentat în premieră mondială la Festivalul Internaţional de Film Transilvania - TIFF de la Cluj, la începutul lunii iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici