Oana Zăvoranu şi Pepe au semnat, joi, actele de divorţ

Oana Zăvoranu şi Pepe au mers, joi, la un notariat din Bucureşti pentru a semna actele de divorţ, Oana declarând, la ieşirea de la notar, că "nimeni nu este de neînlocuit" şi că, după despărţirea de Pepe, ea "pleacă în viaţă".

491 afișări
Imaginea articolului Oana Zăvoranu şi Pepe au semnat, joi, actele de divorţ

Oana Zăvoranu şi Pepe au semnat, joi, actele de divorţ (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Oana Zăvoranu, care împlineşte 38 de ani chiar joi, a spus că nu se pune problema unui partaj în urma acestui divorţ. De asemenea, aceasta a declarat că Pepe i-a oferit un buchet de flori şi un tort, la întâlnirea lor de la notar.

"I-am luat 39 de trandafiri albi şi un tort. Aşa am obişnuit-o pe Oana în fiecare an când era ziua ei. Nu am făcut astăzi o excepţie. Rămânem amici, sper să fie fericită şi să nu se mai enerveze, că nu îi stă bine. Ea e frumoasă când e veselă", a spus Pepe, potrivit showbiz.ro.

După ce judecătorii stabiliseră termenul de divorţ în octombrie, Pepe şi Oana Zăvoranu au căzut de acord să grăbeasca procedurile, aşa că au retras actele şi le-au dus la notar. Procedura este mai simplă în acest caz, dar căsătoria nu se încheie imediat, ci după aproximativ 30 de zile. Divorţul este pronunţat după mai multe formalităţi.

Pe 10 martie, Oana Zăvoranu a depus cererea de divorţ de Ionuţ Pascu (Pepe) la Judecătoria Sectorului 3, ea afirmând că, deşi s-au iubit, nu mai există nicio şansă de împăcare. "Undeva, în sufletul meu, îl mai iubesc. Ceea ce m-a deranjat cel mai mult a fost laşitatea, pe care nu o recunosc la acest bărbat pe care eu îl ştiam curajos", a spus Oana Zăvoranu pe 10 martie, la ieşirea din judecătorie, precizând că "viaţa merge înainte".

Referitor la divorţ, ea a mai spus atunci că nu este nici pe departe un motiv de bucurie, situaţie întâlnită în cazul "oricărui cuplu care s-a iubit foarte mult". "Nu există nicio şansă de împăcare. Cred că şi el (Pepe, n.r.) simte la fel. Presupun, nu pot vorbi în numele lui", a declarat Oana Zăvoranu. "Pepe şi-a dorit foarte mult un copil, dar cred că sunt mai multe adunate, nu este o vină capitală din acest motiv", a mai spus atunci Oana Zăvoranu.

În ziua în care Oana Zăvoranu a depus cererea de divorţ, Pepe declara, în emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, că el este cel care a lăsat-o pe Oana să facă primul pas în ceea ce priveşte divorţul.

"Am lăsat-o să se hotărască să divorţeze şi să mă anunţe să mergem împreună la un notar, să divorţăm în cinci minute. În schimb, ea a ales să meargă la judecătorie, iar termenul s-a fixat pentru 5 octombrie. Eu am lăsat-o pe ea să bage divorţ. Am plecat de acasă definitiv şi irevocabil. Eu de la început am zis că nu divorţez, ci divorţăm. Stabilisem să avem un divorţ amiabil, să mergem împreună la un notar public", a spus atunci Pepe.

Pe de altă parte, Pepe a depus, pe 28 martie, o plângere la Secţia 10 Poliţie din Bucureşti, pentru distrugere, reclamaţie făcută după ce Oana Zăvoranu a strâns toate bunurile din locuinţa conjugală pe care a părăsit-o.

Tot la vremea respectivă, întrebat cum comentează faptul că Oana Zăvoranu a recunoscut relaţia extraconjugală cu politicianul Tudor Ionescu (Tudy) şi a afirmat că este însărcinata, Pepe a răspuns că totul este o strategie şi că, dacă este aşa, atunci îi năşeşte copilul. "La Oana, o minune ţine trei zile, după care va spune că nu este gravidă. A făcut toate astea ca să distragă atenţia de la plângerile pe care le-am depus împotriva ei. Însă, dacă este însărcinată, îi năşesc copilul", a spus Pepe.

În plus, Pepe a solicitat despăgubiri de 100.000 de lei Oanei Zăvoranu pentru declaraţiile defăimătoare la adresa sa, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti stabilind ca termen de judecată al cererii data de 18 noiembrie.

Relaţia dintre Oana Zăvoranu şi Pepe a durat opt ani. Ei s-au căsătorit în anul 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici