Oare cum reuşeşte? Fostul iubit al Gabrielei de la Cheeky Girls, în vârstă de 45 de ani, are o iubită de 21 de ani - FOTO

Lembit Opik, fostul iubit al Gabrielei Irimia, membră a trupei Cheeky Girls, are o iubită cu 24 de ani mai tânără, scrie dailymail.col.uk. Fotografii l-au surprins pe Lembit alături de iubita lui, Merily McGivern, pe o plajă din Australia.

150 afișări
Imaginea articolului Oare cum reuşeşte? Fostul iubit al Gabrielei de la Cheeky Girls, în vârstă de 45 de ani, are o iubită de 21 de ani - FOTO

Oare cum reuşeşte? Lembit Opik, 45 de ani, are o iubită de 21 de ani

În ciuda diferenţei de vârstă de 24 de ani - el având 45, iar ea 21 -, cei doi par să se simtă foarte bine împreună.

Merily, studentă la actorie şi politică, şi-a arătat formele într-un costum de baie în două piese, în timp ce Lembit a purtat un şort cu flori.

Comportamentul de gentleman al politicianului pare a fi secretul succesului său la femei. Lembit a fost logodit cu prezentatoarea meteo Sian Lloyd şi cu Gabriela Irimia, dar a avut o relaţie şi cu modelul de lenjerie Katie Green.

Lembit Opik a avut o relaţie cu Gabriela Irimia, membră a trupei Cheeky Girls, de care s-a despărţit în iulie 2008. Surse din anturajul celor doi au declarat că aceştia s-au despărţit din cauza certurilor din ce în ce mai dese. Potrivit unei surse, ultima ceartă dintre aceştia a pornit de la faptul că Lembit a întârziat la aniversarea mamei celor două membre Cheeky Girls, sărbătorită la Embassy Club, din Londra, ratând, astfel, discursul Gabrielei. În momentul în care a încercat să îi explice Gabrielei motivele întârzierii sale, aceasta a plecat, pur şi simplu, refuzând să asculte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici