Obama, acuzat de infidelitate

Preşedintele american Barack Obama şi-ar fi înşelat soţia, Michelle, cu o asistentă personală în vârstă de 35 de ani, potrivit tabloidului american National Enquirer, citat de thehollywoodgossip.com.

94 afișări
Imaginea articolului Obama, acuzat de infidelitate

Vera Baker si Barack Obama (Imagine: thehollywoodgossip.com)

Ediţia din această săptămână a publicaţiei National Enquirer susţine că Barack Obama şi asistenta sa personală Vera Baker s-ar fi întâlnit în secret într-un hotel din Washington, iar o înregistrare video dovedeşte acest lucru.

Vera Baker, în vârstă de 35 de ani, a făcut parte din echipa lui Barack Obama pe când acesta candida pentru Senatul american, în 2004, participând la numeroase acţiuni de strângere de fonduri în favoarea actualului preşedinte american. De atunci, cei doi ar fi rămas în relaţii foarte apropiate, afirmă National Enquirer.

Deşi Vera Baker a declarat că nu s-a "întâmplat nimic" între ea şi Barack Obama, tabloidul american susţine că tabăra republicană, adversară a preşedintelui american, oferă un milion de dolari oricărei persoane care reuşeşte să aducă dovezi clare despre presupusa infidelitate.

Barack Obama, în vârstă de 48 de ani, şi Michelle Obama, în vârstă de 46 de ani, s-au căsătorit în 1992 şi au împreună două fiice - Malia, născută în 1998, şi Natasha, născută în 2001.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici