Obama s-a lăsat de fumat de aproximativ un an. Prima doamnă este foarte mândră de soţul ei

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, a declarat, marţi, că este foarte mândră de soţul ei, preşedintele Barack Obama, care a renunţat la fumat de aproximativ un an.

49 afișări
Imaginea articolului Obama s-a lăsat de fumat de aproximativ un an. Prima doamnă este foarte mândră de soţul ei

Obama a renunţat la fumat. Prima doamnă este foarte mândră de soţul ei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În timpul unei conferinţe de presă care a avut loc la Casa Albă, Michelle Obama a confirmat informaţia potrivit căreia soţul ei nu a mai fumat de aproximativ 12 luni, informează cotidianul USA Today.

Michelle Obama a dat asigurări că ea nu a insistat ca soţul ei să renunţe la fumat şi a mai spus că nu a discutat cu el despre acest subiect în tot acest timp. "Atunci când cineva face ceea ce trebuie să facă nu trebuie să-i căutăm nod în papură", a glumit aceasta.

Ea a mai spus că Obama a fost motivat în acest demers de fiicele lor, care au insistat ca el să renunţe la fumat.

Pe 9 decembrie, purtătorul de cuvânt al lui Obama, Robert Gibbs, a spus că preşedintele nu a mai fumat de nouă luni, şeful statului recunoscând însă că renunţarea la fumat a constituit o "luptă", având în vedere stresul la care este supus.

Întrebat ce modalitate a abordat preşedintele SUA pentru a renunţa la fumat, Gibbs a răspuns: "Este încăpăţânat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici