Obama, The Joker, în mai multe afişe postate în Los Angeles - VIDEO

Mai multe postere care îl înfăţişează pe preşedintele american Barack Obama ca personajul The Joker, din filmul "Cavalerul negru", şi sub chipul căruia apare scris cuvântul "socialism" au fost amplasate în zeci de locuri din Los Angeles, informează Brand Republic.

26 afișări
Imaginea articolului Obama, The Joker, în mai multe afişe postate în Los Angeles - VIDEO

Obama, The Joker, în mai multe afişe postate în Los Angeles - VIDEO

În imaginea de pe afiş, Obama seamănă cu personajul The Joker, interpretat de Heath Ledger, în cel mai recent film din seria Batman, "Cavalerul negru".

Afişul, al cărui autor a rămas încă neidentificat, este dominat de faţa lui Obama, cu buze date neglijent cu un ruj strident, machiat cu negru în jurul ochilor şi cu părul vopsit în culoarea verde. Sub imagine este scris cu litere mari cuvântul "socialism", termen considerat o "insultă" în SUA, cunoscută pentru atitudinea anti-socialistă.

Până la acest moment afişele nu au fost revendicate de niciun grup sau persoană. Mai mult, posterele au început să apară şi în afara oraşului Los Angeles.

Acuzaţiile aduse lui Obama vin ca urmare a încercării preşedintelui american de a introduce o serie de reforme în domeniul sănătăţii, într-un program care are o valoare de 590 de miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici