"Ochi de vultur", pe primul loc în box office-ul nord-american (Galerie Video)

Thriller-ul SF "Ochi de vultur/ Eagle Eye", cu Shia LaBeouf şi Michelle Monaghan în rolurile principale, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, în prima săptămână de la lansare, după ce a obţinut încasări de 29,2 milioane de dolari, de vineri până duminică.

219 afișări
Imaginea articolului "Ochi de vultur", pe primul loc în box office-ul nord-american (Galerie Video)

"Ochi de vultur", pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul, în regia lui D. J. Caruso, prezintă povestea unui tânăr, interpretat de Shia LaBeouf, care este luat drept terorist după moartea misterioasă a fratelui său geamăn.

Pe locul al doilea în box office-ul nord-american s-a situat filmul romantic "Nopţi în Rodanthe/ Nights in Rodanthe", cu Richard Gere şi Diane Lane, care a avut încasări de 13,6 milioane de dolari în primele trei zile de la lansarea pe marile ecrane.

Thriller-ul "Mărul discordiei / Lakeview Terrace", cu Samuel L. Jackson, a coborât de pe primul pe al treilea loc, după ce a obţinut încasări de 7 milioane de dolari, şi este urmat în top de drama "Fireproof", despre viaţa unui pompier (Kirk Cameron) care încearcă să-şi salveze căsnicia, producţie ce a încasat 6,5 milioane de dolari în primele trei zile de la lansarea în America de Nord.

Comedia fraţilor Joel şi Ethan Coen, "Burn after Reading", cu George Clooney şi Brad Pitt în rolurile principale, a coborât de pe al doilea pe al cincilea loc, în a treia săptămână de la lansare, cu încasări de 6,1 milioane de dolari.

Lungmetrajul animat "Igor", o producţie MGM, s-a situat pe locul al şaselea, cu încasări de 5,5 milioane de dolari, acesta fiind urmat în top de pelicula regizată de Jon Avnet, "Crime justificate / Righteous Kill", cu Robert de Niro şi Al Pacino, care a avut încasări de 3,8 milioane de dolari.

Producţia romantică "Doi burlaci... şi-o blondă", cu Kate Hudson şi Dane Cook, s-a situat pe locul al optulea în box office-ul din America de Nord, cu încasări de 3,8 milioane de dolari în a doua săptămână de la lansarea pe marile ecrane.

Topul zece al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute este completat de noul film de război al lui Spike Lee, "Miracle at St. Anna", care a avut încasări de 3,5 milioane de dolari, şi de comedia "The Family That Prey" de Tyler Perry, cu încasări de 3,1 milioane de dolari.

Eagle Eye

Burn After Reading

Miracle at St. Anna

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici