Oficial în Cartea Recordurilor: O bulgăroaică a fost desemnată cântăreaţa cu mai puternică voce de pe planetă | VIDEO

Soprana bulgară Smilyana Zaharieva este cântăreaţa cu cea mai puternică voce de pe planetă în Cartea Recordurilor Guinness, după ce, în luna iulie, i-a fost recunoscută oficial performanţa de a atinge 113,8 decibeli, anunţă France 24.

2445 afișări
Imaginea articolului Oficial în Cartea Recordurilor: O bulgăroaică a fost desemnată cântăreaţa cu mai puternică voce de pe planetă | VIDEO

Oficial în Cartea Recordurilor: A fost desemnată cântăreaţa cu mai puternică voce de pe planetă | VIDEO

Zaharieva a reuşit performanţa înregistrată de Cartea Recordurilor în luna septembrie a anului 2018, dar acum a primit certificatul care o consacră drept interpreta care a reuşit să cânte atingând cea mai mare intensitate a unei note.

Cântăreaţa, originară din Plovdiv, a fost nevoită să îndeplinească mai multe condiţii. A realizat înregistrarea într-un studio şi a trebuit să păstreze nota atinsă pentru cel puţin cinci secunde, după ce a depăşit 110 decibeli.

Când este vorba despre zgomot, recordul e deţinut în continuare de o profesoară din Irlanda, Annalisa Flanagan, care a reuşit să înregistreze un ţipăt care a atins 121 de decibeli. Zaharieva este prima cântăreaţă care reuşeşte înregistreze o asemenea intensitate în condiţii verificabile pentru Cartea Recordurilor.

Taguri:
voce,
intensitate,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici