Ojă COMESTIBILĂ iute şi condimentată, lansată de KFC - FOTO, VIDEO

KFC, în parteneriat cu Ogilvy & Mather, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare la nivel mondial, a produs ojă comestibilă pentru clienţii lanţului de restaurante din Hong Kong, informează CNN.

1935 afișări
Imaginea articolului Ojă COMESTIBILĂ iute şi condimentată, lansată de KFC - FOTO, VIDEO

Ojă COMESTIBILĂ iute şi condimentată, lansată de KFC - FOTO, VIDEO

Oja se poate găsi în două nuanţe şi arome: Original, de culoare bej, şi Hot&Spicy (iute şi condimentată), de culoare roşie. Cei de la KFC au lăsat clienţii să decidă ce arome vor fi transformate în ojă comestibilă.

Pentru a folosi produsul cosmetic, clienţii trebuie să aplice oja pe suprafaţa unghiei, să o lase să se usuce, după care o pot consuma.

Reprezentanţii KFC afirmă că oja este produsă din ingrediente naturale.

"Reţeta pentru oja comestibilă produsă de noi este unică şi a fost special proiectată pentru a menţine aroma, dar şi pentru a avea un strat lucios similar ojei obişnuite", a declarat John Koay, director creativ al Ogilvy & Mather.

"Această campanie a fost organizată pentru a intriga şi spori încântarea clienţilor în ceea ce priveşte brandul KFC în Hong Kong", a adăugat acesta.

Lanţul american de restaurante a promovat produsul pe reţele de socializare în ultimele săptămâni şi a lansat chiar şi un videoclip pe YouTube, pentru a atrage cât mai mulţi clienţi.

KFC sau Kentucky Fried Chicken, denumirea completă a lanţului de restaurante american, este deţinut de Yum! Brands, Inc (SUA) şi are sediul în Louisville, Kentucky.

La nivel mondial, KFC are aproximativ 750.000 de angajaţi, înregistrând anual vânzări de peste 3.6 miliarde de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici