Oksana Grigorieva a cerut de la Mel Gibson 500.000 de dolari pentru că i-ar fi traumatizat fiul

Oksana Grigorieva, fosta parteneră de viaţă a lui Mel Gibson, a cerut de la acesta despăgubiri de 500.000 de dolari, deoarece disputele lor violente l-ar fi traumatizat pe fiul ei, în vârstă de 14 ani.

297 afișări
Imaginea articolului Oksana Grigorieva a cerut de la Mel Gibson 500.000 de dolari pentru că i-ar fi traumatizat fiul

Mel Gibson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Grigorieva, în vârstă de 41 de ani - care are o fetiţă în vârstă de aproape doi ani, Lucia, cu Gibson -, ar fi spus că fiul ei, Alexander, al cărui tată este actorul Timothy Dalton, ar fi fost afectat puternic de disputele violente de anul trecut, când vedeta din "Inimă neînfricată" ar fi lovit-o atât de puternic încât şi-a pierdut doi dinţi, informează contactmusic.com.

De asemenea, potrivit presei, Grigorieva a spus că Gibson a fost atât de violent şi cu fiul ei, în timpul disputei, încât Alexander s-a ascuns sub pat. Cu altă ocazie, potrivit Oksanei Grigorieva, Gibson l-ar fi împins pe Alexander într-o masă.

Actorul a negat toate aceste acuzaţii.

Gibson şi Grigorieva sunt în proces pentru custodia Luciei şi s-au întâlnit vineri cu un judecător şi un mediator pentru a discuta detaliile acestui caz.

Mel Gibson şi Grigorieva duc un război al declaraţiilor şocante încă de când s-au despărţit, în aprilie 2010, la cinci luni de la naşterea fiicei lor, Lucia.

În martie anul acesta, actorul australian Mel Gibson a fost plasat de justiţia californiană în regim de eliberare condiţionată pentru trei ani şi somat să urmeze timp de un an cursurile unui program special de consiliere împotriva violenţei domestice. Actorul australian, acuzat de agresiune contra fostei sale iubite Oksana Grigorieva, a fost condamnat, totodată, la muncă în serviciul comunităţii şi la plata unor amenzi. Totodată, pe numele actorului a fost emis un ordin judecătoresc care stipulează ca Mel Gibson "să nu ameninţe şi să nu hărţuiască persoanele implicate în acest caz".

Cântăreaţa Oksana Grigorieva a declarat, anul trecut, că Mel Gibson a lovit-o în zona feţei de mai multe ori, în reşedinţa din Malibu a cuplului. La rândul său, actorul australian a recunoscut că a lovit-o pe fosta lui iubită, dar a susţinut că a făcut acest lucru deoarece ea o "scutura" în acel moment pe bebeluşul lor, Lucia, în timpul unei dispute verbale.

Ulterior, actorul australian a declarat că Oksana Grigorieva a încercat să îl şantajeze şi să obţină de la el câteva milioane de dolari, cu ajutorul mai multor înregistrări ale unor conversaţii telefonice.

După despărţirea celor doi, cântăreaţa a declarat că relaţia ei cu Mel Gibson a început în urmă cu patru ani şi nu cu doi ani în urmă, aşa cum s-a afirmat în presă. Acest lucru înseamnă că legătura celor doi a început într-o perioadă în care Mel Gibson era căsătorit cu Robyn, fosta lui soţie, cu care are şapte copii. Mariajul soţilor Gibson, care a durat 29 de ani, s-a încheiat în aprilie 2009, în momentul în care Oksana Grigorieva a anunţat că este însărcinată.

Oksana Grigorieva pianistă şi fost model, şi-a lansat albumul de debut, un material pop, în august 2009.

În anii 1990, Mel Gibson a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Inimă neînfricată/ Braveheart". Celebrul regizor al filmelor "Patimile lui Hristos" şi "Apocalypto" a revenit în ianuarie pe marile ecrane, după o pauză de opt ani, cu rolul din thrillerul "Edge of Darkness", considerat un eşec comercial. El a regizat, totodată, videoclipurile a patru dintre piesele incluse pe albumul Oksanei Grigorieva.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici