Video Ola Brunkert, bateristul trupei ABBA a fost găsit mort (Video ProTv)

Ola Brunkert, fostul toboşar al grupului suedez Abba, a fost descoperit mort în vila sa din Baleare, Spania, aparent din cauza unei căderi accidentale, au anunţat, luni, autorităţile locale.

88 afișări

Muzicianul în vârstă de 61 de ani locuia singur în vila sa de la Arta, pe insula Majorca, în arhipelagul Baleare. El a fost descoperit mort, duminică seara, de garda civilă, după ce, se pare, a căzut peste un vitraliu.

Cântăreţul zăcea într-o baltă de sânge şi prezenta o rană gravă la gât în momentul în care a fost descoperit. Garda civilă a fost alertată de un vecin, potrivit purtătorului de cuvânt al autorităţilor.

Luni va fi efectuată o autopsie pentru a confirma faptul că moartea muzicianului a fost accidentală, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Toboşarul, născut pe 16 decembrie 1946, a participat la înregistrarea albumelor trupei Abba lansate în perioada 1976 - 1980, dar şi la mai multe turnee.

Brunkert a fost unul dintre colaboratorii grupului suedez Abba, fondat de două cupluri, Anni-Frid Lyngstad - Benny Andersson şi Björn Ulvaeus - Agnetha Fältskog. Grupul a vândut peste 300 de milioane de albume de la fondarea sa.

Retras în insulele Baleare, Brunkert susţinea concerte împreună cu trupa sa de jazz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici