Olga Kurylenko, într-un film despre catastrofa de la Cernobâl

Olga Kurylenko va fi protagonista unui film despre catastrofa de la Cernobâl numit "La Terre Outragée", care va fi realizat de regizorul franco-israelian Michale Boganim.

35 afișări
Imaginea articolului Olga Kurylenko, într-un film despre catastrofa de la Cernobâl

Olga Kurylenko, într-un film despre catastrofa de la Cernobâl (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În film se aduce în atenţie mai mult viaţa oamenilor decât acea catastrofă", declarat Boganim.

Personajul principal al poveştii, Anna, o femeie căreia sănătatea, frumuseţea şi averea i-au fost distruse de catastrofa de la Cernobâl, este interpretat de modelul ucrainean Olga Kurylenko.

"Joc rolul unei femei care are cu zece ani mai mult decât mine. Consecinţele catastrofei i se văd pe faţă. Tragedia i-a zdruncinat moralul. Niciodată nu m-am pregătit mai mult din punct de vedere psihologic pentru un film", a spus Kurylenko.

Filmul este o coproducţie la care participă Franţa, Ucraina, Germania şi Polonia.

Lungmetrajul va fi difuzat în mai multe regiuni din Ucraina, inclusiv la Cernobâl, şi va avea premiera pe 26 aprilie 2011, când se comemorează 25 de ani de la cea mai mare catastrofă nucleară civilă din istorie.

Olga Kurylenko a devenit celebră în lumea cinematografiei după rolul fetei Bond din filmul "Quantum of Solace/ Partea lui de consolare" (2008), în care a jucat alături de actorul Daniel Craig.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici