Oliver Stone va regiza un thriller despre universul traficanţilor de marijuana

Oliver Stone va fi scenaristul, producătorul şi regizorul peliculei "Savages", un thriller inspirat din universul traficanţilor de marijuana, informează empireonline.com.

31 afișări
Imaginea articolului Oliver Stone va regiza un thriller despre universul traficanţilor de marijuana

Oliver Stone va regiza un thriller despre universul traficanţilor de marijuana

Filmul va fi realizat pe baza unui roman scris de Don Winslow, care va fi lansat în luna iulie.

Scenariul acestui thriller prezintă povestea a doi tineri care locuiesc pe o plajă din California şi trăiesc pe picior mare din cultura şi traficul de marijuana. Un cartel din Mexic încearcă să le preia afacerea şi, atunci când cei doi tineri refuză propunerea traficanţilor mexicani, o răpesc pe prietena acestora, cerându-le toţi banii obţinuţi în ultimii ani din traficul de marijuana, în schimbul eliberării prietenei lor. Eroii principali ai filmului hotărăsc însă să nu plătească acea sumă şi pun la punct un plan pentru a-şi salva prietena.

Oliver Stone, un veteran al Războiului din Vietnam, este cunoscut pentru filmele sale cu miză ideologică, fiind dublu câştigător al Oscarului pentru regia filmelor "Plutonul" (1986) şi "Născut pe 4 iulie" (1989).

Începând cu "JFK" până la "Născuţi asasini", filmele lui Stone au generat mereu controverse. Cineastul american va lansa în viitorul apropiat o continuare a filmului "Wall Street" (1987), o peliculă despre lăcomie şi capitalism. Cel mai recent film al său, intitulat "W", despre fostul preşedinte american George W. Bush, a fost lansat în 2008, cu câteva săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale americane. În "W", regizorul a construit intriga pe baza conflictului oedipian dintre preşedintele George W. Bush şi tatăl său, fostul preşedinte George H. W. Bush.

Sensibil de mult timp faţă de destinul ţărilor în curs de dezvoltare, Oliver Stone a realizat multe pelicule în acest registru, printre care "Comandante" (2003) şi "În căutarea lui Fidel" (2006), consacrate preşedintelui cubanez Fidel Castro, dar şi "Salvador" (1986), despre conflictele din America Centrală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici