Olivia Newton-John a cântat în duet cu unul dintre minerii salvaţi din Chile - VIDEO

Olivia Newton-John, cântăreaţa şi actriţa din filmul "Grease", care va fi difuzat la Cinema Acasă duminică, de la ora 20.30, a interpretat de curând un duet cu unul dintre minerii salvaţi din mina surpată în Chile, potrivit unui comunicat.

55 afișări
Imaginea articolului Olivia Newton-John a cântat în duet cu unul dintre minerii salvaţi din Chile - VIDEO

Olivia Newton-John a cântat în duet cu unul dintre minerii salvaţi din Chile

Aflată în Santiago pentru un concert, cântăreaţa Olivia Newton-John a fost invitată la un talk-show, unde l-a cunoscut pe minerul care, în îngrozitoarea perioadă petrecută sub pământ, le-a ridicat moralul colegilor săi cântând. Impresionată de povestea acestuia, Olivia Newton-John l-a invitat pe Edison Pena să urce pe scenă alături de ea, în concertul ce avea loc a doua zi.

Cântăreaţa şi minerul au interpretat în duet melodia "Summer Nights", de pe coloana sonoră a filmului "Grease", în faţa a peste zece mii de fani încântaţi. "Să mă aflu pe scenă alături de Olivia Newton-John a fost incredibil", a declarat Edison Pena, după reprezentaţie.

Telespectatorii postului Acasă o vor putea urmări pe Olivia Newton-John alături de John Travolta în filmul nominalizat la Oscar "Grease", duminică, de la orele 20.30.

În după-amiaza zilei de 5 august 2010, mina de cupru şi aur din San José, situată la 45 km distanţă de Copiapó, în nordul Chile, s-a surpat, blocând în subteran 33 mineri. Astfel a început o odisee de 70 zile, care avea să devină una dintre cele mai dramatice poveşti din lume despre salvare şi supravieţuire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici