Operaţia lui Robin Williams a reuşit

Operaţia pe cord la care a fost supus Robin Williams, în urmă cu aproape două săptămâni, la o clinică din Cleveland (SUA), a reuşit, recuperarea actorului în vârstă de 57 de ani urmând să dureze circa opt săptămâni, a anunţat purtătorul său de cuvânt.

18 afișări
Imaginea articolului Operaţia lui Robin Williams a reuşit

Operaţia lui Robin Williams a reuşit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Operaţia domnului Williams a decurs foarte bine şi ne aşteptăm ca acesta să aibă o recuperare completă", a declarat Marc Gillinov, specialist în chirurgie la clinica din Cleveland unde a avut loc operaţia, pe 13 martie.

Intervenţia chirurgicală a durat trei ore şi jumătate şi a avut ca scop înlocuirea valvei aortice, repararea valvei mitrale şi regularizarea ritmului cardiac, au explicat medicii americani, citaţi de Mara Buxbaum, purtătoarea de cuvânt a celebrului actor.

"Inima lui este solidă, iar funcţiile lui cardiace vor reveni la normal peste câteva săptămâni, fără ca acest lucru să îl jeneze în activităţile pe care le desfăşoară", a explicat Marc Gillinov, adăugând că, la două ore după intervenţia chirurgicală, Robin Williams a început să glumească şi a făcut să râdă întreaga echipă medicală.

Actorul american a mulţumit echipei medicale de la clinica din Cleveland, medicilor care l-au îngrijit înainte de operaţie, la spitalul universitar din Miami, şi tututor persoanelor care l-au sprijinit în aceste momente.

La începutul lui martie, Robin Williams a trebuit să întrerupă turneul "Weapons of mass destruction", după ce s-a simţit rău, în timp ce se afla în Florida.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy", ulterior prestaţia din "Good Will Hunting" aducându-i un premiu Oscar. Artistul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar".

Actorul american va putea fi văzut în sălile de cinematograf spre sfârşitul anului, când va relua rolul preşedintelui Teddy Roosevelt în continuarea filmului "O noapte la muzeu/ Night at the Museum", intitulată "Battle of the Smithsonian".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici