Oprah Winfrey: Am vrut să mă sinucid la 14 ani

Realizatoarea de televiziune americană Oprah Winfrey a declarat într-un interviu acordat în cadrul primei ediţii a emisiunii "Piers Morgan Tonight", difuzată luni seară pe postul CNN, că a dorit să se sinucidă la vârsta de 14 ani, după ce a aflat că era însărcinată, informează popeater.com.

126 afișări
Imaginea articolului Oprah Winfrey: Am vrut să mă sinucid la 14 ani

Oprah Winfrey a declarat într-un interviu televizat că a vrut să se sinucidă la vârsta de 14 ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oprah Winfrey a vorbit despre alegerile greşite pe care le-a făcut în adolescenţă, considerând că acestea au avut legătură cu abuzurile sexuale la care a fost supusă în copilărie. Celebra realizatoare TV americană a declarat că a fost o adolescentă "promiscuă" şi, în momentul în care a aflat, la vârsta de 14 ani, că era însărcinată, şi-a spus: "Înainte să se nască acest copil, mă voi sinucide".

Când Piers Morgan a întrebat-o dacă s-a gândit în mod serios la posibilitatea de a se sinucide, Oprah Winfrey a răspuns: "Da, cu siguranţă!".

Realizatoarea americană a spus, totodată, că nu a simţit niciun fel de legătură cu acel bebeluş, care în cele din urmă s-a născut mort.

Mama ei a trimis-o să locuiască în Nashville, cu tatăl ei, care nu ştia că era însărcinată. "Acestea sunt regulile casei şi va trebui să le respecţi. La ora 10.00 seara vei merge la culcare şi prefer să îmi văd fiica înnecată în Cumberland River decât să o văd aducând ruşine şi indecenţă în familia mea, prin naşterea unui copil ilegitim", a declarat Oprah, rememorând cuvintele tatălui ei.

"Aşa eram la 14 ani. Nu-mi amintesc cum anume am decis să îmi schimb viitorul. Însă ştiam deja de pe atunci că, dacă ai un copil din flori, viaţa ta va fi terminată. După ce bebeluşul a murit - copilul nu a fost adus acasă de la spital -, am ştiut că mi-a fost oferită o a doua şansă", a adăugat Oprah Winfrey.

După ce s-a întors la şcoală, Oprah Winfrey a devenit preşedinta comitetului elevilor, a câştigat câteva concursuri şcolare pe teme ştiinţifice şi a fost aleasă să reprezinte statul Tennessee la Conference on Youth organizată la Casa Albă.

Populara realizatoare şi prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey va pune capăt emisiunii care a făcut-o celebră, "The Oprah Winfrey Show", în mai 2011, după 25 de ani de difuzare şi intenţionează să prezinte o nouă emisiune zilnică pe propriul post de televiziune, OWN, lansat oficial pe 1 ianuarie 2011, în cadrul unui parteneriat cu Discovery Communications. "The Oprah Winfrey Show", liderul de audienţă pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, este difuzat din Chicago de postul ABC, pe întreg teritoriul american şi în peste 140 de ţări. Această emisiune a făcut-o celebră pe Oprah Winfrey şi a ajutat-o să strângă o avere estimată de revista Forbes la 2,3 miliarde de dolari.

Piers Morgan, în vârstă de 45 de ani, a căpătat o oarecare notorietate în Statele Unite ale Americii ca membru al juriului emisiunii "America's Got Talent", dar şi datorită interviurilor realizate cu diferite personalităţi.

În Marea Britanie, Morgan a fost redactor-şef al tabloidelor News of the World şi Daily Mirror, dar a fost nevoit să părăsească această funcţie după ce a publicat fotografii trucate ale soldaţilor britanici maltratând prizonieri irakieni.

Emisiunea "Piers Morgan Tonight", care a debutat luni seară, înlocuieşte celebra emisiune prezentată de Larry King pe postul CNN în ultimii 25 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici