Orăşel plutitor pe lacul Siutghiol

Primăria Constanţa doreşte amenajarea unui orăşel plutitor pe lacul Siutghiol, iar pentru realizarea acestui proiect o parte din cuveta lacului a trecut, luni, în administrarea Consiliului Local Municipal.

3 afișări
Imaginea articolului Orăşel plutitor pe lacul Siutghiol

Orăşel plutitor pe lacul Siutghiol

Consilierii municipal au aprobat, luni, trecerea unei părţi din cuveta lacului Siutghiol din domeniul public al statului şi administrarea Administraţiei Naţionale Apele Române în domeniul public al municipiului Constanţa şi administrarea Consiliului Local. Aici ar urma ca o firmă privată să construiască un orăşel lacustru, investiţie care va costa 30 de milioane de euro.

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, spune că "era necesară o asemenea hotărâre deoarece reprezentanţii Direcţiei Apelor Dobrogea Litoral nu înţeleg importanţa dezvoltării turismului românesc".

Radu Mazăre a subliniat că oraşelul lacustru ar putea fi realizat de o firmă privată, fiind mai multe societăţi interesate de acest proiect.

"Investiţia se va ridica la 30 de milioane de euro, iar municipalitatea nu va cheltui un leu", a precizat primarul municipiului Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici