Oraşul Bistriţa, iluminat de Paşte cu ornamentele de Crăciun

Oraşul Bistriţa a fost iluminat de Paşte cu ornamentele de Crăciun care au fost aprinse de autorităţi pe principalele bulevarde şi străzi, spre suprinderea celor care au ieşit seara la plimbare.

183 afișări
Imaginea articolului Oraşul Bistriţa, iluminat de Paşte cu ornamentele de Crăciun

Oraşul Bistriţa, iluminat de Paşte cu ornamentele de Crăciun (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Cei peste trei mii de metri liniari de ghirlande luminoase au luminat străzile Dornei, Independenţei, General Grigore Bălan, Gheorghe Şincai, Alexandru Odobescu, Bulevardul Decebal, strada Andrei Mureşanu, Năsăudului, Piaţa Centrală, 1 Decembrie şi strada Gării.

Primarul Bistriţei, Vasile Moldovan (PDL), a declarat, marţi, că a luat decizia de a ilumina oraşul cu ornamente pentru a crea "şi mai multă atmosferă de sărbătoare".

"Chiar dacă sunt ornamente de Crăciun, eu spun că sunt frumoase şi că nu deranjează. Dimpotrivă. Cei care au ieşit în oraş au avut parte de mai multă lumină. Ştiu că sunt şi steluţe, dar nu cred că e vreo problemă”, a declarat Vasile Moldovan.

Primăria Bistriţa a achiziţionat ghirlandele în urmă cu doi ani, când angajaţii Direcţiei de Administrare a Domeniului Public le-au montat pe stâlpi, de unde nu mai sunt date jos. În ghirlande, Primăria a investit 150.000 de lei.

Ledurile au fost aprinse începând din noaptea de Înviere de la lăsarea serii până dimineaţă, oraşul urmând să fie iluminat la fel până în 2 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici