Orgiile fraţilor Kennedy cu Marilyn Monroe, dezvăluite în presă

Potrivit unor documente secrete ale FBI dezvăluite miercuri, Edward Kennedy ar fi participat la câteva orgii, alături de doi dintre fraţii săi, Robert şi John F., şi de actorii Marilyn Monroe, Frank Sinatra şi Sammy Davis Jr., informează heraldsun.com.au.

361 afișări
Imaginea articolului Orgiile fraţilor Kennedy cu Marilyn Monroe, dezvăluite în presă

Orgiile fraţilor Kennedy cu Marilyn Monroe (Foto), Frank Sinatra şi Sammy Davis Jr., dezvăluite în presă (Imagine: www.thoughttheater.com)

Potrivit unui document redactat în 1965, o femeie din New York susţinea că se află în posesia "unei informaţii importante despre orgiile" la care participau fraţii Kennedy (Edward, John Fitzgerald, Bob), Marilyn Monroe, Frank Sinatra şi Sammy Davis Jr.

Deşi sursa acestor informaţii nu a fost indicată în mod clar în raport, acesta susţine că Jacqueline Hammond, fosta soţie a ambasadorului american în Spania era la curent cu organizarea acestor orgii la hotelul de lux Carlyle din Upper East Side, se afirmă pe site-ul thesmokinggun.com.

Potrivit acestor documente, Jacqueline Hammond avea un apartament închiriat în acel hotel.

Edward Kennedy, care a fost senator american aproape o jumătate de secol, a decedat în august 2009.

Publicarea acestor documente era aşteptată cu mare nerăbdare de istorici şi alţi cercetători interesaţi de vieţile şi carierele membrilor familiei Kennedy, consideraţi cei mai de seamă şi mai puternici politicieni americani.

Organizaţiile media au cerut să intre în posesia acestor documente invocând legea privind libertatea informaţiei (Freedom of Information Act).

Documentele conţin şi o listă cu numeroasele ameninţări cu moartea primite de Edward Kennedy atât în timpul campaniei prezidenţiale din 1980, cât şi în anii care au urmat asasinării fraţilor săi mai mari, John F. Kennedy şi Robert F. Kennedy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici