Orlando Bloom şi Miranda Kerr îşi prezintă bebeluşul - FOTO

Actorul Orlando Bloom şi soţia sa, Miranda Kerr, au ales să îşi prezinte bebeluşul, născut pe 6 ianuarie, într-o fotografie în care ea îl alăptează, făcută chiar de fericitul tată şi postată pe site-ul ei, koraorganics.com, informează dailymail.co.uk.

417 afișări
Imaginea articolului Orlando Bloom şi Miranda Kerr îşi prezintă bebeluşul - FOTO

Orlando Bloom şi Miranda Kerr îşi prezintă bebeluşul (Imagine: Orlando Bloom/Koraorganics)

Fotografia o prezintă pe Miranda Kerr ţinându-l la piept pe micuţul Flynn, îmbujorată şi zâmbitoare.

Modelul Miranda Kerr, în vârstă de 27 de ani, a scris pe site că a născut natural şi nu a folosit niciun fel de calmante, mărturisind însă că a avut un travaliu dificil şi lung. Copilul, născut pe 6 ianuarie într-o clinică din Los Angeles, cântărea la naştere 4,42 de kilograme. "Orlando a fost cu mine tot timpul (...) Nu m-aş fi descurcat fără el", a menţionat ea.

"Suntem foarte fericiţi şi ne bucurăm de timpul petrecut împreună ca o familie. El este raza noastră de soare", a mai scris Miranda.

Părinţii modelului australian au venit, de asemenea, să fie alături de fiica lor la naştere.

Soţul ei, actorul britanic Orlando Bloom, în vârstă de 33 de ani, îşi ia în serios rolul de tată. Astfel, el a scos la vânzare vila pe care o are la Hollywood, dorind să găsească o locuinţă mai adecvată pentru creşterea copilului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici