OSCAR 2012: "Dictatorul" Sacha Baron Cohen a vărsat "cenuşa lui Kim Jong-Il" pe covorul roşu - VIDEO

Actorul Sacha Baron Cohen, cunoscut pentru rolurile inedite şi pentru ţinutele sale bizare la evenimente, şi-a făcut apariţia la gala Premiilor Oscar îmbrăcat ca un dictator şi ţinând în mână o urnă cu "cenuşa lui Kim Jong Il".

3622 afișări
Imaginea articolului OSCAR 2012: "Dictatorul" Sacha Baron Cohen a vărsat "cenuşa lui Kim Jong-Il" pe covorul roşu - VIDEO

OSCAR 2012: "Dictatorul" Sacha Baron Cohen a vărsat "cenuşa lui Kim Jong-Il" pe covorul roşu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul filmelor "Ali G", "Borat" şi "Bruno", căruia organizatorii i-au spus că nu i se va permite, duminică, să participe la gala de decernare a premiilor Oscar, a putut în cele din urmă să vină la eveniment.

Ţinuta acestui actor britanic în vârstă de 40 de ani nu a dezamăgit publicul: îmbrăcat într-o uniformă alb-aurie, cu epoleţi uriaşi argintii, multe medalii şi o barbă neagră uriaşă, aşa cum apare şi în cel mai recent film al său, "The Dictator" - o comedie inspirată de un roman scris de fostul dictator irakian Saddam Hussein -, Sacha Baron Cohen, un star al comediei burleşti, depăşindu-i pe toţi în înălţime cu capul său hirsut, a venit pe covorul roşu purtând în mâini o urnă funerară cu fotografia lui Kim Jong-Il.

Flancat de două gărzi de corp fermecătoare, care purtau berete roşi şi uniforme kaki, actorul britanic i-a spus prezentatorului TV Ryan Seacrest - care realiza interviuri cu vedetele ce soseau pe covorul roşu - că ţinuta lui era realizată de designerul Galliano.

După aceea, starul britanic a adăugat în faţa camerelor de televiziune, ridicându-şi partea de jos a pantalonilor, că şosetele sale au fost cumpărate din reţeaua de magazine Kmart.

"Aşa cum Saddam Hussein mi-a spus într-o zi, şosetele sunt şosete şi nu merită să cheltuieşti bani pe ele".

Apoi, ridicând cu un gest teatral cutia care conţinea presupusa cenuşă a fostului lider nord-coreean, starul britanic a spus: "Această gală îmi oferă ocazia de a-l aduce aici pe dragul meu prieten şi partenerul meu de tenis Kim Jong-Il".

"Era visul lui de a veni la Oscaruri şi de a fi pe covorul roşu", a adăugat Sacha Baron Cohen. Prefăcându-se că îi scapă din braţe preţioasa urnă, starul britanic a vărsat întreaga cenuşă peste costumul interlocutorului său Ryan Seacrest.

În acel moment au intervenit agenţii de pază, care l-au împins pe actorul britanic spre ieşire.

Înainte de a fi tras în afara obiectivelor camerelor de luat vedere, Sacha Baron Cohen i-a spus prezentatorului Ryan Seacrest: "Dacă cineva vă întreabă ce (costum, n.r.) purtaţi azi, să îi spuneţi că purtaţi Kim Jong-Il".

Ryan Seacrest, un popular prezentator de televiziune în Statele Unite, a comentat pentru telespectatorii săi: "Sunt puţin cam prăfuit acum, am fost victima unei farse".

Actorul Sacha Baron Cohen a devenit celebru datorită personajului Ali G, dar şi filmului "Borat! - Învăţături din America pentru ca toată naţia Kazahstanului să profite", un fals documentar despre un jurnalist kazah care pleacă să descopere Statele Unite. Baron Cohen a primit pentru acest rol un Glob de Aur, în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici