OSCAR 2013: "The Hobbit", "Lincoln" şi "Les Miserables", în cursa pentru Oscarul pentru machiaj şi coafură - VIDEO

"Hobbitul: O călătorie neaşteptată", "Lincoln" şi "Mizerabilii" se numără printre cele şapte filme aflate pe lista scurtă pentru nominalizările la premiul OSCAR pentru cel mai bun machiaj şi cea mai bună coafură, care vor fi anunţate pe 10 ianuarie 2013.

534 afișări
Imaginea articolului OSCAR 2013: "The Hobbit", "Lincoln" şi "Les Miserables", în cursa pentru Oscarul pentru machiaj şi coafură - VIDEO

OSCAR 2010: "The Hobbit", "Lincoln" şi "Les Miserables", în cursa pentru Oscarul pentru machiaj şi coafură (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Celor trei lungmetraje li se alătură "Hitchcock", "Looper: Asasin în viitor", "Bărbaţi în negru 3" şi "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător", informează variety.com.

Pe 5 ianuarie, membrii filialei de experţi în machiaj şi coafură din cadrul Academiei de film americane - organizatoarea galei OSCAR - vor viziona fragmente de 10 minute din fiecare peliculă finalistă şi apoi vor vota nominalizările.

Lista nominalizărilor pentru premiul Oscar pentru cel mai bun machiaj şi cea mai bună coafură va include trei filme.

Printre marii absenţi dintre finaliştii de anul acesta, potrivit specialiştilor în domeniu, se numără "Atlasul norilor", "Cavalerul negru: Legenda renaşte", "Răzbunătorii", "Prometheus" şi "007: Coordonata Skyfall".

Gala de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie, la Dolby Theater (fostul Kodak Theater) din Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici