Ozzy Osbourne a "urât" experienţa reality show-ului "The Osbournes"

Star-ul rock Ozzy Osbourne a mărturisit că a "urât" experienţa realizării reality show-ului "The Osbournes", difuzat de MTV, care i-a făcut familia celebră, potrivit accesshollywood.com.

24 afișări
Imaginea articolului Ozzy Osbourne a "urât" experienţa reality show-ului "The Osbournes"

Ozzy Osbourne a "urât" experienţa reality show-ului "The Osbournes" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ozzy a făcut această declaraţie într-un interviu acordat site-ului Spinner, deţinut de AOL Music.

Cântăreţul a spus că filmările pentru acest serial de tip reality show, care i-a făcut vedete pe copiii lui Kelly şi Jack, pe soţia sa Sharon, dar şi pe câinii familiei, nu au fost ceva ce i-a plăcut să facă.

"Am făcut serialul «The Osbournes», am apărut la televizor, ceea ce am urât. (...) Nu mi-a plăcut deloc să fac asta", a declarat starul rock.

Rocker-ul britanic a mai spus şi că serialul nu era programat să fie atât de revoluţionar cum a devenit, inspirând ulterior şi alte reality show-uri centrate pe o familie.

Ozzy Osbourne este fostul solist al trupei Black Sabbath, înfiinţată în Birmingham, Marea Britanie, în 1968. De-a lungul anilor, Black Sabbath a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial.

Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în Statele Unite ale Americii şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor de specialitate. Următoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007) şi "Scream" (2010), deşi nu au mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

Ozzy Osbourne va susţine pe 2 octombrie un concert în Capitală, la Zone Arena (str. Barbu Văcărescu, nr 164).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici