(P) Cele mai bune pensule de machiaj

Un aspect bine îngrijit face ca o persoană să pară atractivă. Pe lângă produse cosmetice de machiat ai nevoie şi de pensule de machiaj.

88 afișări
Imaginea articolului (P) Cele mai bune pensule de machiaj

(P) Cele mai bune pensule de machiaj

Dacă te machiezi în fiecare zi şi preţuieşti machiajul individual, poţi cumpăra un set de pensule de machiaj. Un set poate include un număr destul de mare de pensule de machiaj versatile, pe care le poţi folosi pentru a te machia în funcţie de preferinţele tale personale. Pensulele sunt potrivite pentru machiajul feţei şi al ochilor. Nu contează dacă foloseşti machiaj pudră, creme sau lichid. Cu pensule de machiaj vei arăta mereu minunat.

De ce ai nevoie de pensule de machiaj?

Pensulele sunt potrivite pentru aplicarea şi amestecarea machiajului. Sunt, de asemenea, grozave pentru umbrire, pentru a oferi chipului tău un aspect proaspăt şi vibrant. Deoarece produsele au perii densi si pufoşi, se simt confortabil pe piele. În acelaşi timp, sunt suficient de stabile pentru a aplica uniform machiajul. Pensulele de machiaj sunt realizate din fibre sintetice care sunt foarte durabile.

Pensula înclinată este ideală pentru aplicarea machiajului în zonele greu accesibile. Peria plată este destinată aplicării produselor cosmetice pe obraji şi pe frunte. Poţi amesteca pudra cu pensula rotundă. Cel mai bun mod de a aplica machiajul în zona nasului, este cu pensula de precizie înclinată. Există, de asemenea, ajutoare cosmetice potrivite pentru buze şi ochi. Utilizează pensula pentru gene şi sprâncene pentru a îndepărta orice reziduu de rimel lipicios, înainte de a defini forma sprâncenelor.

De asemenea, un set de pensule de machiaj este ideal pentru începători şi pentru a realiza un machiaj normal de zi. Dacă ai nevoie de un machiaj precis şi fin pentru ocazii speciale, trebuie să investeşti mai mulţi bani, pentru a cumpăra un set de pensule de machiaj profesionale. 

Înainte de a cumpăra un set de pensule de machiaj, ar trebui să ştii dacă le vei utiliza în fiecare zi sau doar ocazional.  Un set ieftin este suficient pentru utilizare ocazională. Dacă foloseşti pensulele în mod regulat, ai nevoie de un set rezistent şi durabil. Este deosebit de important ca firele de păr ale pensulelor de machiaj să fie de înaltă calitate şi bine prelucrate.

Mânerul trebuie să fie foarte stabil şi confortabil de ţinut, iar capul periei trebuie să fie uşor de curăţat. Multe seturi de pensule de machiaj vin cu recipiente practice de depozitare, care îţi permit să depozitezi pensulele în siguranţă şi să le ai la îndemână rapid.

Ce tipuri de pensule de machiaj există într-un set?

Pentru faţă:
● pensula pentru fond de ten
● pensula pentru corector
● pensulă de pudră
Pentru fard de obraz:
● pensula rotundă
● pensula cu unghi mic
● pensula înclinată
● pensula conică
● pensula de detaliu

Pentru buze:
● pensula pentru creion de buze
● pensula de umplere a buzelor
Pentru ochi:
● pensula pentru fard de pleoape
● pensulă pentru sprâncene
● pensula pentru eyeliner.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici