P.Diddy a pierdut un milion de dolari la un joc cu zaruri

Cântăreţul P.Diddy a pierdut, sâmbătă dimineaţă, un milion de dolari la un pariu pus împotriva rapperului Rick Ross la un joc de zaruri numit Craps.

360 afișări
Imaginea articolului P.Diddy a pierdut un milion de dolari la un joc cu zaruri

Rapperul P.Diddy a pierdut un milion de dolari la un joc cu zaruri

P. Diddy, care are o avere estimată la 580 de milione de dolari, a fost nevoit să plătească această sumă după ce a pierdut un pariu împotriva rapperului Rick Ross, în primele ore ale dimineţii de sâmbătă, informează contactmusic.com.

Potrivit unui filmuleţ distribuit pe reţeaua Instagram, cântăreţul de 43 de ani, a afirmat că pierderea nu înseamnă nimic pentru el. Mai târziu, acesta a scris pe Twitter: "Tocmai am pierdut un milion de dolari".

De curând rapperul american P. Diddy a lansat o campanie globală de căutare de tinere talente, cu scopul de a găsi cel mai potrivit prezentator pentru televiziunea sa, REVOLT TV. Astfel, P. Diddy caută o persoană tânără, cu vârsta cuprinsă între 13-25 de ani, care să se alăture echipei de la REVOLT TV în calitate de prezentator. Muzicianul american s-a implicat personal în procesul de selecţie a candidaţilor şi a urmărit mesajele de prezentare - care conţin înregistrări video de 15 secunde - expediate pe adresa televiziunii de persoanele care vor să obţină acest loc de muncă.

P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy. În 2013, el a ocupat prima poziţie în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip-hop din lume, cu avere estimată la 580 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici