P. Diddy, pe cel mai mare panou publicitar din Times Square

P. Diddy a inaugurat un imens panou publicitar, prin care îşi promovează cel mai recent parfum al său, în celebra Times Square din New York, informează mirror.co.uk.

34 afișări
Imaginea articolului P. Diddy, pe cel mai mare panou publicitar din Times Square

P. Diddy, pe cel mai mare panou publicitar din Times Square

Starul rap, cunoscut în trecut sub numele de Puff Daddy, al cărui nume real este Sean Combs, îşi promovează în acest fel cel mai recent parfum al brandului propriu, Sean John, intitulat "I Am King".

Acest nou parfum doreşte să fie o demnă continuare a precedentului parfum lansat de P. Diddy, "Unforgiven", care a înregistrat vânzări extrem de spectaculoase.

Noul panou publicitar l-a înlocuit pe cel precedent, al brandului Sean John, în care celebrul rapper pozase cu pumnul strâns ridicat spre cer.

"Sunt foarte mândru de noul panou publicitar şi de mesajul pe care îl transmite", a declarat celebrul muzician american.

Noul parfum lansat de P. Diddy are o aromă proaspătă, catalogată de specialişti ca fiind o combinaţie incitantă între mirosul de fructe exotice şi cel al scoarţei de copac.

Sean "Diddy" Combs a ajuns un mogul al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, câştigător al unui premiu Grammy. În 2007, acesta a ocupat poziţia a treia în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip hop din lume, cu o avere de 23 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici