Pamela Anderson ar avea o relaţie amoroasă cu fondatorul WikiLeaks, Julian Assange

Actriţa Pamela Anderson a încheiat a şaptea vizită făcută fondatorului Wikileaks, Julian Assange, reuşind astfel să sporească zvonurile conform cărora cei doi ar avea o relaţie amoroasă.

6053 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson ar avea o relaţie amoroasă cu fondatorul WikiLeaks, Julian Assange

Pamela Anderson ar avea o relaţie amoroasă cu fondatoril WiKi Leaks, Julian Assange (Imagine: Hepta/ Arhiva Foto Mediafax)

Conform mai multor site-uri din presa străină, cei doi ar forma un cuplu în adevăratul sens al cuvântului.

Vedeta l-a vizitat pe Asasange de mai multe ori la ambasada ecuatoriană din Londra, unde locuieşte acesta pentru a se proteja de procesul din Suedia.

 

Făcând declaraţii pentru un post de televiziune, Pamela a mărturisit că şi-ar dori să fie Prima Doamnă a Australiei (locul în care s-a născut Julian - n.r.), astfel amplificând zvonurile despre presupusa legătură amoroasă dintre ei.

„Cu siguranţă s-au întâmplat unele lucruri. El este un bărbat minunat, iar eu întotdeauna m-am gândit că aş fi o Primă Doamnă potrivită. Dacă ar trebui să aleg un lider mondial căruia să-i stau alături, acesta ar fi Julian Assange. Nu ar fi minunat?“, declarase atunci actriţa.

Assange s-a refugiat la 19 iunie 2012 în sediul ambasadei Ecuadorului la Londra care se bucură de inviolabilitate diplomatică, pentru a scăpa unei extrădări în Suedia, unde este acuzat de comiterea unor agresiuni sexuale pe care le neagă. El se teme că din Suedia ar urma să fie trimis şi judecat în Statele Unite din cauza rolului jucat în scurgerea de informaţii condusă de compania sa.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici