Pamela Anderson, plătită cu 18.000 de dolari pentru a apărea într-un club londonez

Pamela Anderson a primit suma de 18.000 de dolari doar pentru a fi prezentă câteva ore într-un club din Londra, vineri seară, informează contactmusic.com.

35 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson, plătită cu 18.000 de dolari pentru a apărea într-un club londonez

Pamela Anderson, plătită cu 18.000 de dolari pentru a apărea într-un club londonez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul star al serialului "Baywatch", prezentă în Marea Britanie pentru a-şi promova rolul în spectacolul de pantomimă "Alladin", i-a încântat pe clienţii clubului Funky Mojoes din Essex, la sfârşitul săptămânii trecute, când a apărut la petrecerea organizată cu ocazia celei de-a doua aniversări a clubului.

Potrivit publicaţiei The People, Pamela Anderson a primit suma de 18.000 de dolari doar pentru a sorbi şampanie în separeul VIP al clubului şi pentru a poza alături de clienţii acestuia.

Pamela Anderson, în vârstă de 43 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.". Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De asemenea, Pamela Anderson este o înfocată susţinătoare a drepturilor animalelor.

Starleta canadiană va vizita şi România, pentru a participa la prima petrecere europeană Playboy Mansion, care va avea loc pe 17 septembrie, la Palatul Snagov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici