Pamela Anderson şi Mike Tyson ar putea juca în ecranizarea unui roman premiat cu Man Booker

Starleta Pamela Anderson, actorul britanic Russell Brand şi fostul pugilist Mike Tyson se află în discuţii avansate pentru a juca în adaptarea pentru marele ecran a romanului "Vernon God Little", de DBC Pierre, recompensat în anul 2003 cu prestigiosul Man Booker Prize.

89 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson şi Mike Tyson ar putea juca în ecranizarea unui roman premiat cu Man Booker

Mike Tyson (Imagine: Arhhiva Mediafax Foto / AFP)

Filmul "Vernon God Little" va fi regizat de un cineast celebru - Werner Herzog, informează femalefirst.co.uk.

Actorii Austin Abrams şi Sasha Pieterse au fost deja distribuţi în acest film, iar Werner Herzog intenţionează să îşi completeze distribuţia cu o serie de staruri mai puţin obişnuite cu marele ecran.

Potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter, Mike Tyson urmează să joace rolul unui criminal în serie, iar Russell Brand va interpreta rolul unui ziarist.

Austin Abrams va juca rolul personajului principal, prins într-o anchetă de poliţie, după ce cel mai bun prieten al său îşi ucide colegii de clasă.

Starurile mexicane de cinema Diego Luna şi Gael Garcia Bernal se numără printre producătorii filmului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici