Pamela Anderson va juca într-un spectacol de pantomimă

Pamela Anderson, fostul star al serialului TV "Baywatch", va juca într-un spectacol de pantomimă - în care va interpreta rolul duhului din lampa lui Aladin - ce va avea loc la Londra, în luna decembrie, informează bbc.co.uk.

16 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson va juca într-un spectacol de pantomimă

Pamela Anderson va juca într-un spectacol de pantomimă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anderson va apărea timp de două săptămâni în calitate de invitat special în spectacolul de pantomimă "Aladin", la New Wimbledon Theatre din Londra.

Prezentatorul de televiziune Paul O'Grady va interpreta rolul lui Aladin în spectacolele din ultima săptămână a acestei stagiuni.

Kevin Wood, directorul teatrului, a declarat pentru BBC Radio Five că nu a fost dificil să o convingă pe Pamela Anderson să accepte acest rol: "Deşi pare ciudat, americanii înţeleg destul de repede sensul pantomimei".

Presa britanică a făcut numeroase speculaţii despre onorariul plătit actriţei americane, una dintre acestea fiind că Pamela Anderson va fi plătită cu salariul minim zilnic din Marea Britanie. Kevin Wood a refuzat să ofere informaţii despre acest aspect.

Pamela Anderson va urca pe scena londoneză între 13 şi 27 decembrie.

Mai mulţi actori vor interpreta rolul duhului din lampă în prima şi ultima săptămână din decembrie, iar numele lor vor fi anunţate în curând.

Brian Blessed va interpreta rolul maleficului Abanazar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici