Pamela Anderson va participa la versiunea indiană a emisiunii "Big Brother"

Actriţa canadiană Pamela Anderson va participa la versiunea indiană a emisiunii "Big Brother", a anunţat, luni, un purtător de cuvânt al postului de televiziune care transmite acest reality show, informează bbc.co.uk.

24 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson va participa la versiunea indiană a emisiunii "Big Brother"

Pamela Anderson va participa la versiunea indiană a emisiunii "Big Brother" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pamela Anderson se va alătura celor 10 concurenţi rămaşi în competiţie, în emisiunea intitulată "Bigg Boss", urmând să rămână "o perioadă de timp neprecizată" în casa Big Brother, situată în apropiere de Mumbai.

Starleta canadiană ar putea aduce o creştere spectaculoasă a audienţei acestui program TV, aflat la cel de-al patrulea sezon în India.

O altă vedetă care a participat la ediţia indiană a emisiunii "Big Brother", în 2008, a fost britanica Jade Goody, care a decedat în martie 2009 din cauza unui cancer. Starleta britanică a aflat că suferă de cancer în timp ce participa la acest show de televiziune.

În acest an, printre concurenţii rămaşi în casa Big Brother se află o fostă femeie-bandit, câteva fotomodele şi câţiva actori de televiziune. Emisiunea este prezentată de Salman Khan, un star de la Bollywood.

Anul trecut, Pamela Anderson i-a expediat primarului din Mumbai o scrisoare în care i-a cerut să renunţe la eutanasierea câinilor vagabonzi şi să aleagă varianta sterilizării acestora.

Pamela Anderson, o înfocată susţinătoare a drepturilor animalelor, s-a implicat în numeroase campanii coordonate de PETA. Anderson, în vârstă de 43 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.". Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy.

Anderson a vizitat România în luna septembrie, când a participat la o petrecere organizată la Palatul Snagov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici