Pantoful cu toc a fost reinventat de o fostă angajată a SpaceX şi Oculus

Dolly Singh, o fostă angajată a SpaceX şi Oculus VR, a reinventat pantofii cu toc pentru femei, scrie Go4it.

707 afișări
Imaginea articolului Pantoful cu toc a fost reinventat de o fostă angajată a SpaceX şi Oculus

Pantoful cu toc a fost reinventat de o fostă angajată a SpaceX şi Oculus

Noul model, numit Olympus One şi produs de firma Thesis Couture, distribuie greutatea egal pe toată suprafaţa tălpii, astfel încât problemele de sănătate pe care le implică purtarea de pantofi cu toc sunt în mare parte eliminate.

La pantofi a lucrat o echipă compusă din ingineri din Silicon Valley, designeri de modă şi chiar astronauţi, scrie Go4it.

Din nefericire, pantofii nu sunt pentru toată lumea. O pereche costă 900 de dolari, iar livrările vor începe în luna iunie a acestui an.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici