Papa Francisc a ţinut în braţe un băieţel îmbrăcat exact ca el, în timpul audienţei generale de la Vatican - FOTO

O nouă fotografie înduioşătoare cu Papa Francisc face înconjurul internetului, după ce, în timpul audienţei sale generale din Piaţa Sfântul Petru de la Vatican, a ţinut în braţe un băieţel îmbrăcat exact ca el.

667 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc a ţinut în braţe un băieţel îmbrăcat exact ca el, în timpul audienţei generale de la Vatican - FOTO

Papa Francisc a ţinut în braţe un băieţel îmbrăcat exact ca el, în timpul audienţei generale de la Vatican - FOTO (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Daniele de Sanctis, în vârstă de doar 19 luni, sau "mini-me", cum l-au botezat cele mai multe publicaţii internaţionale, a avut o apariţie de senzaţie miercuri, fiind îmbrăcat în costumul specific Papei: sutană şi pelerină albe şi chiar o cruce în miniatură la gât.

În fotografie micuţul poate fi văzut plângând în timp ce este ridicat ca să primească "sărutul papal" de la Papa Francisc atunci când trece prin mulţime.

Mama sa, Paola Ciabattini, a spus că una dintre bunicile lui Daniele a făcut costumul, inspirată după ce băiatul a folosit un prosop de mâini drept pelerină după ce s-a spălat pe mâini.

Ciabattini a spus că gestul fost un semnn de dragoste "faţă de Sfântul Părinte" şi că în niciun caz nu a intenţionat să se distreze pe seama lui sau a bisericii.

În timpul Carnavalului din Italia, copiii ies des după şcoală şi îşi pertrec weekendurile îmbrăcaţi în costume de piraţi, prinţese - şi acum de Papă. Carnavalul, cunoscut şi sub denumirea de mardi gras, marchează perioada dinaintea sezonului slujbei solemne Lenten.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici