Paradă de autoturisme de epocă

Autoturisme din perioada interbelică sau chiar de la începutul secolului trecut vor putea fi admirate, la sfârşitul acestei săptămâni, pe străzile Staţiunii Balneoclimaterice Sovata, în cadrul unei inedite Parade a Vehiculelor de Epocă.

32 afișări
Imaginea articolului Paradă de autoturisme de epocă

Paradă de autoturisme de epocă

Organizatorii evenimentului, LT Advertising & Communication, Lisim Media şi Clubul Vehiculelor de Epocă din Bucureşti, au anunţat că s-au înscris deja 16 autoturisme, între care un Ford T din 1914, un Chevrolet Phaeton din 1929, un Plymouth din 1938, un Fiat Topolino din 1938, un Mercedes 170 din 1940 şi un Jaguar 420 din 1966, dar şi o motocicletă cu ataş din anul 1944.

Majoritatea proprietarilor maşinilor de epocă ce vor defila prin Sovata sunt înscrişi în club, însă organizatorii spun că manifestarea este deschisă pentru toţi cei care deţin maşini vechi. Cele mai bine întreţinute şi elegante trei maşini ale acestora vor fi chiar premiate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici