Parada maşinilor de epocă din Mamaia, anulată din cauza vremii nefavorabile

Parada maşinilor de epocă programată între Mamaia şi Constanţa, pentru sâmbătă după-amiază, a fost anulată de către organizatori din cauza vremii nefavorabile.

60 afișări
Imaginea articolului Parada maşinilor de epocă din Mamaia, anulată din cauza vremii nefavorabile

Parada maşinilor de epocă din Mamaia, anulată din cauza vremii nefavorabile (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele Asociaţiei Litoral, Corina Martin, a declarat că parada maşinilor de epocă nu a mai avut loc din cauza ploii. Totuşi, turiştii şi constănţenii au putut admira, sâmbătă dimineaţă, timp de câteva ore, maşinile de epocă ce ar fi trebuit să participe şi la paradă.

Printre autoturismele expuse în Piaţeta Cazinoului din Mamaia s-au aflat un Volvo din 1961, un Ford Mustang din 1967, un Mercedes din 1958 şi un Fiat din 1968. Acestea ar fi trebuit să participe la o paradă pe ruta Cazino Mamaia - Cazino Constanţa - Cazino Mamaia, dar aceasta a fost anulată din cauza vremii nefavorabile.

Sâmbătă, la Constanţa, vremea a fost mohorâtă, iar ploaia a căzut în mai multe reprize.

Turiştii şi constănţenii care se vor afla în această seară în staţiunea Mamaia vor avea parte de noi concerte pe scena unde vineri seară a fost lansat imnul turismului.

Sâmbătă seară vor susţine recitaluri Crush şi Alexandra Ungureanu, Blaxy Girls, Alex şi Morandi. Spectacolele sunt programate să înceapă la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici