Paranormal în direct? O tânără dispare în mod subit în timpul unui interviu - VIDEO

O scenă stranie s-a pentrecut în timpul uinui interviu în direct la o televiziune din Danemarca. O tânără a dispărut într-o clipă din cadru.

17779 afișări
Imaginea articolului Paranormal în direct? O tânără dispare în mod subit în timpul unui interviu - VIDEO

Paranormal în direct? O tânără dispare în mod subit în timpul unui interviu - VIDEO

Potrivit Pro Sport, totul s-a petrecut  în timp ce Klavs Bruun Jorgensen - selecţionerul naţionalei Danemarcei de handbal feminin - acorda un interviu. În plan secund, fata dispare după ce o altă femeie trece prin faţa ei.

Momentul a fost filmat de cei de la Danish TV2. Potrivit celor de la Russia Today, nu există semne că filmuleţul ar fi fost editat în vreun fel. Cea mai probabilă explicaţie este faptul că tânăra care dispare se deplasează în acelaşi timp cu cea care trece prin faţa ei. De altfel, la o vizionare atentă, se poate observa că umbra ei pe podea rămâne.

Ce spune tânăra citiţi în Pro Sport

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici