Pare rupt din altă lume: În cel mai scump hotel de pe glob fiecare cameră a costat 7 milioane de dolari - GALERIE FOTO

"Cel mai luxos hotel construit vreodată" sau hotelul „The 13” va fi deschis în această vară în Macau, informează Business Insider.

8270 afișări
Imaginea articolului Pare rupt din altă lume: În cel mai scump hotel de pe glob fiecare cameră a costat 7 milioane de dolari - GALERIE FOTO

Pare rupt din altă lume: În cel mai scump hotel de pe glob fiecare cameră a costat 7 milioane de dolar - GALERIE FOTO

GALERIE FOTO

Ca şi dotări de lux, fiecare camera va avea băi romane placate cu marmură şi fiecare client va avea parte de transport gratuit cu o limuzină Rolls- Royce Phantom, scrie Ziarul Financiar.

De asemenea, hotelul a venit cu un preţ piperat pentru dezvoltatori, aşa că amenajarea fiecărei camere a costat peste 7 milioane de dolari. 

Citeşte articolul complet în ZF.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici