Părinţii lui Kate Middleton vor plăti pentru nunta fiicei lor 100.000 de lire sterline

Părinţii lui Kate Middleton vor respecta tradiţia şi vor plăti "aproape 100.000 de lire sterline" pentru nunta fiicei lor cu prinţul William, care va avea loc pe 29 aprilie, la Londra, potrivit săptămânalului britanic The Sunday Times.

220 afișări
Imaginea articolului Părinţii lui Kate Middleton vor plăti pentru nunta fiicei lor 100.000 de lire sterline

Părinţii lui Kate Middleton vor plăti pentru nunta fiicei lor 100.000 de lire sterline (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Tradiţia va fi respectată", explică săptămânalul, părinţii miresei plătind cazarea la hotel pentru ultima noapte de celibatară a fiicei lor, rochia de mireasă, ţinutele domnişoarelor de onoare, dar şi luna de miere a cuplului, despre care încă nu se ştie unde va fi petrecută, dar despre care presa britanică speculează că va fi în Iordania.

Carole şi Michael Middleton vor contribui financiar şi la recepţia organizată la palatul Buckingham, în seara zilei de 29 aprilie, mai precis la bal, precizează publicaţia britanică.

Soţii Middleton vor achita factura pentru cazarea la hotelul de lux situat în apropiere de palatul Buckingham - reşedinţa londoneză a reginei -, unde Kate îşi va petrece ultima noapte de celibatară. Mai multe camere sunt rezervate la hotelul Goring: apartamentul regal, care costă 4.000 de lire sterline pe noapte, pentru Kate şi sora sa Philippa (căreia i se spune Pippa), domnişoară de onoare, dar şi mai multe camere mai "modeste", care costă o mie de lire sterline pe noapte, pentru părinţi şi rude apropiate. Factura totală va depăşi 20.000 de lire sterline, potrivit Sunday Times.

Rochia de mireasă va costa "cel puţin 30.000 de lire sterline", iar cea a Pippei, 20.000 de lire sterline. În cheltuieli se adaugă ţinutele mamei miresei şi ale domnişoarelor de onoare, dar şi coafatul acestora.

După slujba de la catedrala Westminster, un cocktail va fi organizat de regina Elizabeth a II-a, bunica lui William, în prezenţa a 600 de invitaţi. Apoi, seara, tot la palatul Buckingham, va avea loc un dineu, la care vor participa 300 de invitaţi, ce va fi urmată de o serată dansantă, plătită de soţii Middleton, dar şi de prinţul Charles, tatăl mirelui.

Factura totală pentru acest eveniment va fi însă mult mai mare. Nunta prinţului Charles cu viitoarea prinţesă Diana, în 1981, ar fi costat 30 de milioane de lire sterline (34 de milioane de euro), inclusiv cheltuielile cu serviciile de securitate, potrivit presei britanice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici