Paris Hilton a fost dată în judecată de un producător de încălţăminte, pentru 2 milioane de dolari

Starleta americană Paris Hilton, moştenitoarea imperiului hotelier Hilton, a fost dată în judecată, la New York, de un producător de încălţăminte, care îi cere despăgubiri de 2 milioane de dolari pentru încălcarea termenilor unui contract de promovare.

165 afișări
Imaginea articolului Paris Hilton a fost dată în judecată de un producător de încălţăminte, pentru 2 milioane de dolari

Paris Hilton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Antebi Footwear Group a depus o plângere la un tribunal din New York, pentru încălcarea contractului de licenţă, reprezentanţii firmei susţinând că Paris Hilton nu a respectat termenii înţelegerii şi chiar a promovat un produs al concurenţei, informează contactmusic.com.

Acţiunea judecătorească este o replică la un proces intentat de Paris Hilton companiei, împreună cu care a lansat o colecţie în 2007, starleta solicitând suma de 1 milion de dolari drept compensaţie pentru neplata unor drepturi.

În documentele depuse în instanţă, Antebi solicită returnarea sumei de 2 milioane de dolari, deja achitată, şi susţine că Paris Hilton a încălcat termenii contractului după ce a încheiat o înţelegere cu compania concurentă Retouch şi a început să promoveze noua colecţie de încălţăminte Parisian Parc pe platformele de comunicare online.

Iniţial, Paris Hilton a susţinut că Antebi nu şi-a onorat contractul şi nu i-a plătit drepturile cuvenite.

Contractul încheiat de Paris Hilton cu compania Antebi expiră la sfârşitul acestui an.

Paris Hilton, născută în 1981, este moştenitoare a imperiului financiar constituit din hotelurile Hilton, precum şi a celorlalte proprietăţi imobiliare ale tatălui său. Paris Hilton şi-a lansat primul ei album muzical, "Paris", în 2006. Totodată, a jucat în filmele "O prietenie de pomină", "Casa de Ceară", "O frăţie bună de tot" şi "Mămică de ocazie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici