Paris Hilton are interdicţie într-un complex de cazinouri din Las Vegas

Starleta americană Paris Hilton are interdicţie într-un complex de cazinouri din Las Vegas, după ce a fost pusă oficial sub acuzaţie, luni, pentru posesie de droguri, informează accesshollywood.com.

34 afișări
Imaginea articolului Paris Hilton are interdicţie într-un complex de cazinouri din Las Vegas

Paris Hilton are interdicţie într-un complex de cazinouri din Las Vegas din cauza drogurilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un reprezentant al lanţului de cazinouri Wynn a declarat că Hilton are interdicţie de acces în mai multe spaţii de divertisment din Las Vegas, ca urmare a arestării sale pentru posesie de droguri.

Paris Hilton, moştenitoarea imperiului hotelier Hilton, a fost pusă oficial sub acuzaţie, luni, pentru posesie de droguri, după ce a fost arestată, la sfârşitul săptămânii trecute, în Las Vegas, de poliţia americană, care a descoperit un pliculeţ cu cocaină în poşeta starletei.

De asemenea, reprezentantul lanţului de cazinouri a precizat că Cy Waits, iubitul lui Paris Hilton, a fost "îndepărtat" din funcţia de partener al Tryst Nightclub din cadrul Wynn şi al XS The Nightclub din Encore.

În noaptea de 27 spre 28 august, poliţia din Las Vegas a arestat-o pe starleta americană şi pe însoţitorul acesteia, aflaţi într-un automobil 4x4 parcat în faţa cazinoului Wynn din Las Vegas.

Poliţiştii prezenţi la faţa locului au crezut iniţial că pasagerii din automobil au închis geamurile pentru a fuma marijuana. În urma percheziţiei, au descoperit o cantitate neprecizată de cocaină în poşeta starletei.

Paris Hilton, în vârstă de 29 de ani, a fost reţinută de poliţie pentru puţin timp şi a beneficiat de un regim de eliberare condiţionată.

Potrivit revistei People, moştenitoarea imperiului Hilton a angajat imediat un avocat celebru din Las Vegas care să o apere în justiţie. Acesta a declarat în faţa autorităţilor că poşeta în care au fost găsite drogurile nu îi aparţinea clientei sale.

În timpul interogatoriului din Las Vegas, Paris Hilton a declarat că a crezut că acel pliculeţ cu cocaină era de fapt un pachet de gumă de mestecat.

A fost o vară foarte agitată pentru starleta americană. În urmă cu mai mult de o săptămână, ea a trăit o mare spaimă, întâlnindu-se la primele ore ale dimineţii cu un bărbat necunoscut care încerca să intre prin efracţie în reşedinţa ei din Los Angeles.

În iulie, Paris Hilton a fost interogată de autorităţile franceze la coborârea din avion pe un aeroport în Corsica pentru posesie de canabis. Poliţia franceză a dispus încetarea cercetărilor din cauza cantităţii mici de droguri descoperite în posesia starletei.

Tot în iulie, Paris Hilton a fost arestată în Africa de Sud, în timpul Cupei Mondiale de fotbal, după ce a fumat marijuana în timpul meciului Brazilia-Olanda.

În 2007, starleta a petrecut 23 de zile la închisoare, din cauză că a condus sub influenţa alcoolului. După ce şi-a executat pedeapsa, aceasta a spus, în emisiunea celebrului Larry King, că acest lucru o face să îşi reevalueze statutul de model pentru tineri. În aceeaşi emisiune, Paris Hilton a spus că vrea să ajute la strângerea de fonduri pentru copii şi pentru victimele cancerului şi ale sclerozei multiple.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici