Paris Hilton va apărea într-un nou reality show

Starleta Paris Hilton vrea să le arate fanilor o altă latură a personalităţii sale şi să apară într-un nou reality show, după ce, între 2003 şi 2007, a apărut într-un format TV similar, numit "The Simple Life".

31 afișări
Imaginea articolului Paris Hilton va apărea într-un nou reality show

Paris Hilton va apărea într-un nou reality show (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prin participarea la noul reality show, care se va numi "The World According to Paris", moştenitoare imperiului Hilton vrea să demonstreze că este o persoană matură, amuzantă şi de încredere.

"In "The Simple Life" am jucat un rol. Acum oamenii vor putea să vadă cu adevărat lumea în care trăiesc, prietenii mei, casa mea, afacerile mele", a declarat Hilton.

"Nu aş fi făcut niciodată o asemenea emisiune acum cinci sau zece ani. Nu mă simţeam foarte bine cu mine însămi. Dar am trecut prin multe. Nu am nimic de ascuns. Ce altceva s-ar mai putea întâmpla?", a mai spus vedeta.

Show-ul "The World According to Paris" va debuta în Statele Unite ale Americii în iunie, pe postul TV prin cablu Oxygen, şi o va arăta pe Paris Hilton în relaţie cu mama ei, Kathy Hilton, dar şi cu prietenii ei, inclusiv Brooke Mueller, a treia fostă soţie a actorului Charlie Sheen.

Paris Hilton, în vârstă de 30 de ani, este strănepoata fondatorului imperiului Hilton, Conrad Hilton. În ultimii 10 ani, Paris Hilton rareori a lipsit din tabloidele din întreaga lume.

Între 2003 şi 2007, Paris a participat, alături de cea mai bună prietenă a ei din acea perioadă, Nicole Richie, la reality-show-ul "The Simple Life", iar în 2008 a fost protagonista unui format TV similar, în care îşi căuta o nouă prietenă.

În 2007, starleta a petrecut trei săptămâni în închisoare pentru că a încălcat termenii impuşi în perioada de libertate condiţionată, după un accident rutier, iar în 2010 a fost condamnată pentru posesie de droguri.

Între timp, ea a lansat mai multe colecţii vestimentare internaţionale, un parfum şi o linie de pantofi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici