Video Paris-Match i-a retuşat trupul lui Sarkozy într-o fotografie

Săptămânalul francez Paris-Match a retuşat o fotografie cu Nicolas Sarkozy, din timpul vacanţei preşedintelui francez în America, reducându-i stratul de grăsime din zona taliei, dezvăluie L'Express în ediţia sa ce apare joi pe piaţă, citat de AFP.

2 afișări

L'Express reproduce o fotografie a preşedintelui la bustul gol, în timp ce face canoe cu fiul său Louis, care a fost publicată de Paris-Match în ediţia din 9 august.

Paris-Match a "şters" din poză straturile de grăsime ce atârnau de talia preşedintelui, lăsând impresia că Sarkozy este mult mai suplu decât în realitate. De altfel, L'Express publică, pe site-ul său, cele două fotografii - cea reală şi cea modificată de Paris-Match.

Contactată de AFP pe marginea acestui subiect, conducerea Paris-Match nu a dorit să facă vreun comentariu.

În articolul său, săptămânalul L'Express scrie că, în opinia Paris-Match, "poziţia pe care o avea pe vapor preşedintele îi exagera această protuberanţă" şi că, "diminuînd umbrele, corectura a fost exagerată în fotogravură".

AFP notează şi faptul că proprietarul Paris-Match, omul de afaceri Arnaud Lagardère, este un prieten apropiat al lui Nicolas Sarkozy, motivând astfel gestul celor care au "umblat" la fotografie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici