Pariu pierdut: Solistul de la Sabaton va merge pe jos 500 km până la următorul concert al trupei

Joakim Brodén, solistul trupei rock Sabaton, a pierdut un pariu şi va parcurge o distanţă de 500 de kilometri, mergând pe jos, până la Trondheim, în Norvegia, unde formaţia suedeză are programat următorul ei concert, pe 2 octombrie, informează site-ul revistei New Musical Express.

342 afișări
Imaginea articolului Pariu pierdut: Solistul de la Sabaton va merge pe jos 500 km până la următorul concert al trupei

Joakim Brodén (Imagine: Theodor Pana / Mediafax Foto)

Joakim Brodén a făcut la beţie un pariu cu colegii lui de trupă, acceptând ca acela dintre ei care va pierde pariul să meargă pe jos din Falun, oraşul natal al membrilor formaţiei Sabaton, până la următorul concert al lor, programat la Trondheim Metal Fest, în Norvegia.

Potrivit Blabbermouth, distanţa este de aproximativ 500 de kilometri şi poate fi parcursă pe jos în aproximativ 107 ore. Joakim Brodén şi-a început deja călătoria spre Norvegia în această săptămână.

Vorbind despre acel pariu pierdut, Joakim Brodén a spus: "Nu voi intra în detalii pentru a vă spune exact ce s-a întâmplat, dar pot să vă spun că era ceva amuzant şi puţin prostesc. A început aproape ca o joacă, dar a evoluat apoi şi a devenit ceva destul de serios".

Vorbind despre călătoria pe care a început-o deja, rockerul suedez a adăugat: "Acum, îmi voi lua câteva zile libere, pentru a mă odihni. Am intrat în contact cu câţiva fani, pe Facebook, iar ei îmi oferă hrană şi adăpost".

Într-un interviu acordat postului de radio TRD.by, Joakim Brodén a spus: "Prima zi a fost cea mai grea. Atunci am mers vreo 10 ore fără să am încălţăminte adecvată. Nu prea a fost o situaţie ideală".

După ce şi-a cumpărat o pereche de pantofi de alergare, solistul suedez şi-a schimbat strategia şi spune că nu mai parcurge pe jos distanţe prea mari într-o singură etapă: "Nu mai parcurg distanţe mari dintr-o dată. Merg pe jos între patru şi opt ore pe zi".

Trupa Sabaton va susţine următorul ei concert pe 2 octombrie în oraşul norvegian Trondheim.

Înfiinţată în 1999, trupa Sabaton se află în prezent în plin turneu de promovare a celui de-al şaptelea album de studio al său, intitulat "Heroes".

Sabaton, una dintre cele mai populare trupe din noul val de power metal şi heavy metal, a susţinut un concert la Arenele Romane din Bucureşti, în luna ianuarie. Formaţia suedeză, printre ale cărei piese de succes se numără titluri precum "Primo Victoria", "Back In Control", "Masters of the World", "Wolfpack", "Uprising" şi "The Price Of A Mile", a susţinut un prim concert în România în 2013.

Sabaton este o trupă de heavy metal din Suedia, care abordează teme lirice bazate pe războaie şi bătălii istorice. Pe albume, precum "Primo Victoria", "Attero Dominatus" şi "Coat Of Arms", temele lirice sunt inspirate din Primul şi Al Doilea Război Mondial, iar piesa "Primo Victoria" se bucură de peste 11 milioane de vizualizări pe Youtube.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici