Patinoarul care va fi deschis tot timpul anului, inaugurat la Mangalia

Primul patinoar din Mangalia a fost inaugurat, vineri, pe terenul din spatele Sălii de Sport din oraş, iar acesta va putea fi deschis tot timpul anului, suprafaţa de alunecare fiind specială, din material plastic.

563 afișări
Imaginea articolului Patinoarul care va fi deschis tot timpul anului, inaugurat la Mangalia

Patinoarul care va fi deschis tot timpul anului, inaugurat la Mangalia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Primăriei Mangalia, patinoarul acoperă o suprafaţă de 750 de metri pătraţi, dintre care 100 de metri reprezintă suprafaţa destinată copiilor. În spaţiul destinat copiilor de până la şapte ani pot patina, în acelaşi timp, 30 de micuţi, în timp ce spaţiul de 650 de metri pătraţi suportă prezenţa a peste o sută de persoane concomitent.

Noutatea o reprezintă suprafaţa de alunecare, care este din material plastic, adusă din SUA, fapt care permite proprietarilor să ţină patinoarul deschis şi pe timpul verii.

Întregul complex are o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, el cuprinzând şi un centru de închiriere patine şi un bar cu răcoritoare şi snack-uri, întreaga investiţie ridicându-se la suma de 200.000 de euro.

"Sunt convins că investiţia se va dovedi rentabilă şi deosebit de atractivă pentru turişti, dar şi pentru localnici. Mangalia are nevoie de astfel de locuri unde tinerii să poată practica un sport sănătos, să poată lega prietenii şi să socializeze", a declarat primarul Mangaliei, Claudiu Tusac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici