Patricia Kaas a lansat clipul piesei "Avec ce soleil" - VIDEO

Cântăreaţa franceză Patricia Kaas, ce va susţine un concert la Bucureşti pe 23 iunie, în cadrul turneului mondial "Kaas Chante Piaf", a lansat videoclipul piesei "Avec ce soleil", care apare pe noul album şi este una dintre compoziţiile mai puţin cunoscute ale lui Edith Piaf, potrivit Project Events.

267 afișări
Imaginea articolului Patricia Kaas a lansat clipul piesei "Avec ce soleil" - VIDEO

Patricia Kaas a lansat clipul piesei "Avec ce soleil"

Proaspăt lansat, noul videoclip al artistei a strâns deja câteva zeci de mii de vizualizări pe YouTube.

Piesa "Avec ce soleil", care apare pe noul album al Patriciei Kaas, o surprinde pe artistă în rolul femeii aflate în mijlocul unei crize de identitate. Clipul o dezvăluie pe Patricia topless, purtând chiloţi bărbăteşti, cu părul răvăşit şi cu machiajul întins pe faţă. Interpreta a dezvăluit recent că, în paralel cu turneul său mondial, lucrează intens la un nou material discografic, pe care îl va lansa cel mai probabil odată cu încheierea erei "Kaas Chante Piaf".

Spectacolul care va avea loc în Capitală este un tribut adus celebrei cântăreţe franceze Edith Piaf.

Turneul "Kaas Chante Piaf" - din care nu vor lipsi celebrele piese "Mademoiselle Chante Le Blues", "Non, Je Ne Regrette Rien", "Paris", "Padam, Padam" şi "Milord" - se bucură de un mare succes, atât în Franţa, cât şi în alte ţări în care artista concertează. Zilele acestea, Patricia Kaas va susţine concerte în Franţa, Germania, Austria şi Belgia.

Biletele pentru concertul pe care artista îl va susţine pe 23 iunie, la Sala Palatului din Bucureşti, se găsesc în magazinele Biletoo din Unirea Shopping Center, Cinema Patria, magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro şi eventim.ro. Preţurile biletelor sunt următoarele: 350 de lei (categoria VIP), 300 de lei (categoria 1), 250 de lei (categoria 2), 200 de lei (categoria 3), 150 de lei (categoria 4), 100 de lei (categoria 5).

Născută în 1966 în Forbach - un oraş din nord-estul Franţei, într-o familie simplă, Patricia Kaas a crescut ascultând piesele inegalabilei Edith Piaf, muzică ce mai târziu a determinat-o să îşi construiască propria carieră. Celebră şi adulată în toată lumea, cu o carieră impresionantă de peste 25 de ani, Patricia Kaas a realizat un material discografic de excepţie pentru a aduce un tribut în stil propriu legendarei Edith Piaf.

În 1988, odată cu lansarea primului său album, Patricia Kaas creează o tendinţă cu melodii precum "Mon mec a moi" şi "Mademoiselle chante le blues" şi îşi câştigă astfel milioane de fani. În acelaşi an câştigă premiul Victoires de la Musique, cel mai important trofeu acordat anual în muzica franceză.

Lansarea albumului "Kabaret", în 2008, o propulsează în carieră, iar succesul său depăşeşte toate graniţele. Albumul a fost vândut în peste 47 de ţări, iar numărul de copii vândute a depăşit 16 milioane.

Patricia Kaas a cochetat şi cu marele ecran, în 2002 primind primul său rol important - în filmul "And now... Ladies & Gentlemen". În 2011 îşi lansează cartea autobiografică "L'Ombre de ma Voix" (În umbra vocii mele).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici