Patricia Kaas concertează la Sala Palatului, pe 14 iunie

Artista franceză Patricia Kaas va concerta la Sala Palatului din Bucureşti, pe 14 iunie, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album al său, "Kabaret", informează site-ul oficial al cântăreţei.

111 afișări
Imaginea articolului Patricia Kaas concertează la Sala Palatului, pe 14 iunie

Patricia Kass concertează la Sala Palatului, pe 14 iunie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Turneul de promovare a albumului, lansat în noiembrie 2008, include concerte în Franţa, Germania, Rusia, Belgia, Elveţia, Olanda, Luxemburg, Finlanda, Turcia, Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia şi Ucraina.

Artista franceză a mai concertat la Bucureşti, în 2004.

Patricia Kaas s-a născut pe 5 decembrie 1966, în oraşul Forbach, şi este una dintre cele mai de succes cântăreţe franceze din lume. Din punct de vedere al stilului, muzica ei nu se încadrează în genul şansonetelor franţuzeşti clasice, fiind un amestec de pop, jazz şi şansonete. Artista a vândut peste 16 milioane de discuri pe plan mondial.

Patricia Kaas reprezintă Franţa la concursul Eurovision, ce va avea loc pe 16 mai, la Moscova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici