Patrick Swayze, din nou cu zâmbetul pe buze

Patrick Swayze pare să se simtă mai bine datorită tratamentului împotriva cancerului pancreatic pe care l-a urmat mai multe luni, actorul fiind surprins zâmbind larg în aeroportul din Los Angeles, unde va începe filmările la un nou serial de televiziune.

136 afișări
Imaginea articolului Patrick Swayze, din nou cu zâmbetul pe buze

Patrick Swayze, din nou cu zâmbetul pe buze (Imagine: dailymail.co.uk)

Potrivit  dailymail.co.uk, actorul din celebrele filme "Dirty Dancing" şi "Fantoma mea iubită" pare să fie mai puternic ca niciodată. Întrebat de jurnalişti care este starea sănătăţii sale, starul a declarat: "Sunt un miracol, nu ştiu de ce."

Artistul în vârstă de 55 de ani a anunţat, luna trecută, că va continua să lupte pentru viaţa sa. "Tratamentele mele dau rezultate şi voi câştiga lupta", a spus Swayze.

Starul a sosit în Los Angeles pentru a începe filmările la un nou serial de televiziune, "The Beast", în care va interpreta rolul unui agent FBI cu un trecut controversat.

Actorul semnase de mult pentru rolul din acest serial când, în martie, le-a dat producătorilor vestea că a fost diagnosticat cu un cancer la pancreas. Însă starul i-a rugat pe producători să-l aştepte să vadă cum va decurge boala. Producătorul executiv al Sony, Zack Van Amburg, a povestit că Swayze le-a spus: "Mă simt bine. Sunt un cowboy. Sunt un dansator. Voi învinge boala".

Swayze face chimioterapie şi a acceptat să urmeze un tratament experimental, cu Vatalanib, care blochează dezvoltarea tumorii canceroase prin modificarea unor molecule implicate în procesul de transformare a celulelor sănătoase în celule bolnave. În martie, în presă au apărut articole potrivit cărora artistul a fost "la un pas de moarte".

Cancerul la pancreas se situează pe primele locuri în topul formelor de cancer letale. Doar 10% dintre pacienţi supravieţuiesc cel puţin cinci ani de la diagnosticare. În plus, această formă de cancer se răspândeşte rapid la celelalte organe, ceea ce, în numeroase cazuri, face imposibilă o operaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici