Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a divorţat

Omul de afaceri Arpad Paszkany, patronul CFR Cluj, a divorţat marţi, după 20 de ani de căsnicie, el spunând că se simte vinovat de eşecul mariajului, dar şi că fosta lui soţie nu va primi acţiuni la clubul de fotbal.

904 afișări
Imaginea articolului Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a divorţat

Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a divorţat (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

La Judecătoria Cluj-Napoca a avut loc, marţi, primul termen în dosarul de divorţ al omului de afaceri Arpad Paszkany, care s-a prezentat la instanţă, iar la ieşirea din sala de judecată acesta a spus că se simte vinovat de eşecul căsniciei.

"Eu cred în relaţiile între oameni, nu între hârtii. Hârtiile sunt menite să îţi complice viaţa. Soţia mea nu va primi acţiuni la clubul CFR Cluj, pentru că afacerile sunt afaceri şi restul e restul. Mai mult, eu sunt vinovat pentru desfacerea acestei căsnicii, dar nu vreau să intru în mai multe detalii, pentru că sunt lucruri personale", a declarat Arpad Paszkany.

Judecătorii clujeni au admis, marţi, cererea de divorţ.

Arpad Paszkany a adăugat că acest fapt nu îi va influenţa afacerile.

"A fost o înţelegere amiabilă, aşa cum ar trebui să fie relaţiile între oameni normali. Ne ocupăm amândoi de copii, în acte, oficial, copiii sunt cu mama, dar amândoi ne vom ocupa de ei", a spus Paszkany.

Întrebat ce sumă i-a revenit fostei soţii în urma divorţului şi ce pensie alimentară va plăti, Paszkany a refuzat să comenteze.

Finanţatorul CFR Cluj Arpad Paszkany a divorţat de soţia sa, Kinga, după 20 de ani de căsnicie, cei doi având doi copii.

Paszkany s-a despărţit de soţia sa în urmă cu doi ani, fără a intenta însă divorţ.

Dosarul de divorţ cu numărul 1420/2011 a fost înregistrat la Judecătoria Cluj-Napoca în 18 ianuarie 2011, Arpad Paszkany fiind cel care a intentat acţiunea.

Potrivit presei, Arpad Paszkany are o relaţie cu Anamaria Feher, cu 20 de ani mai tânără decât el, ei cunoscându-se într-un club clujean. Cei doi nu şi-au ascuns povestea de dragoste şi nu au făcut niciun secret din vacanţele exotice pe care le-au petrecut împreună.

Anamaria Feher are 21 de ani şi este fost fotomodel al Agenţiei Transilvania Fashion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici