Patru vrăjitoare descântă la Cluj "pentru nevinovăţia primarului Sorin Apostu"

Patru vrăjitoare spun că au început vineri seară, în Pădurea Baciu de lângă Cluj-Napoca, un ritual de nouă zile de descântece "pentru nevinovăţia primarului Sorin Apostu", arestat pentru luare de mită.

483 afișări
Imaginea articolului Patru vrăjitoare descântă la Cluj "pentru nevinovăţia primarului Sorin Apostu"

Patru vrăjitoare descântă la Cluj "pentru nevinovăţia primarului Sorin Apostu" (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

Vrăjitoarea Sandra a declarat vineri că "a deschis o carte" din care a reieşit că acuzaţiile la adresa primarului Sorin Apostu "sunt premeditate".

"Împreună cu vrăjitoarele Cireşica, Geanina şi Samira am început vineri seară, pe malul Someşului, în Pădurea Baciu, un ritual de nouă zile de descântece pentru nevinovăţia primarului Sorin Apostu, iar dacă va fi cazul, vom continua şi mai mult. Am deschis o carte pentru Apostu şi a ieşit că a fost ceva premeditat cu acest primar, care nu este un om rău. I s-a premeditat lui de cineva de mai sus. Sorin Apostu a fost închis pe nedrept. Şi soţia sa este un om bun", a spus Sandra.

Vrăjitoarea Sandra a spus că, în cadrul ritualului, se va rosti un descântec special pentru Sorin Apostu: "Cum se potoleşte vântul cu pământul, soarele din cer, focul din cuptor, porcii prin strat, caii de nechezat, oamenii prin pat, aşa să se potolească răul din Primăria Clujului, din casa lui Sorin Apostu şi din tot neamul lui".

Vrăjitoarea Sandra şi alte patru vrăjitoare au descântat, în februarie 2010, tot la Cluj-Napoca, împotriva flăcării violet "şi a răului care s-a abătut asupra Guvernului şi Parlamentului României", ele susţinând atunci că în urma ritualului blestemul flăcării violet "s-a spart".

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, este arestat preventiv pentru luare de mită, într-un dosar în care este învinuită şi soţia sa, Monica Apostu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici