"Paul, mare poliţist la mall", în fruntea box office-ului nord-american (Video)

Filmul "Paul, mare poliţist la mall" s-a clasat, pentru a doua săptămână consecutiv, pe prima poziţie în box office-ul nord-american, după ce a obţinut încasări de 21,5 milioane de dolari, potrivit datelor furnizate de societatea Exhibitor Relations.

129 afișări
Imaginea articolului "Paul, mare poliţist la mall", în fruntea box office-ului nord-american (Video)

"Paul, mare poliţist la mall", în fruntea box office-ului nord-american

Comedia "Paul, mare poliţist la mall" prezintă povestea unui agent de securitate care duce o viaţă liniştită, dar care, într-o zi, trebuie să facă faţă unei bande de răufăcători chiar în centrul comercial unde lucrează.

Pe a doua poziţie în box office-ul nord-american s-a situat filmul "Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor", cu încasări de 20,7 milioane de dolari. Filmul este a treia parte a seriei "Lycanilor" şi prezintă originile conflictului dintre vampiri şi vârcolaci. Primele două părţi ale seriei, cu Kate Beckinsale în rolul principal, s-au numit "Lumea de dincolo" (2003) şi "Lumea de dincolo 2: Evoluţia" (2006)

Filmul "Gran Torino", în regia lui Clint Eastwood, a coborât pe a treia poziţie în clasament, cu încasări de 15,98 milioane de dolari. "Gran Torino" relatează povestea unui fost veteran al războiului din Coreea, care vede cum cartierul unde locuieşte devine invadat de tot mai mulţi imigranţi.

Pelicula "Hotel pentru căţei", o comedie pentru tinerii iubitori ai cinematografului, a obţinut încasări de 12,36 milioane de dolari şi ocupă a patra poziţie în acest clasament.

Filmul "Slumdog Millionaire", în regia britanicului Danny Boyle, a urcat pe poziţia a cincea, după ce a obţinut încasări de 10,5 milioane de dolari. Filmul a fost recompensat anul acesta cu patru premii Globul de Aur, dar şi cu premiul Sindicatului Producătorilor Americani şi a primit zece nominalizări la premiile Oscar.

Filmul "Infern de Ziua Îndrăgostiţilor 3D" a coborât pe a şasea poziţie, cu încasări de 10,05 milioane de dolari. Acest remake al filmului "Sărbătoare însângerată" (1981) se petrece într-un mic oraş minier, unde, la zece ani după o dramă care a curmat vieţile a cinci mineri, are loc o serie de asasinate.

Lungmetrajul "Inkheart" a obţinut încasări de 7,72 milioane de dolari chiar în prima săptămână de la lansare. Filmul relatează aventurile unui bărbat care are puterea să aducă la viaţă personajele din romanele pe care le citeşte.

Filmul "Războiul mireselor" a coborât de pe a şasea până pe a opta poziţie în box office-ul nord-american. Această comedie, care spune povestea a două bune prietene ce urmează să "saboteze" o ceremonie de nuntă, cu Anne Hathaway şi Kate Hudson, a obţinut încasări de 7 milioane de dolari.

Filmul "Strania poveste a lui Benjamin Button", un alt favorit la premiile Oscar, cu 13 nominalizări, ocupă a noua poziţie, cu 6 milioane de dolari, în timp ce pelicula "Notorious", despre viaţa celebrului rapper american Notorious B.I.G, asasinat la vârsta de 25 de ani, în 1997, încheie topul 10 al celor mai vizionate filme în America de Nord, după ce a vândut bilete în valoare de 5,7 milioane de dolari.

Filmul "Paul Blart: Mall Cop"

Citeşte şi:

"Paul Blart: Mall Cop", pe primul loc în box office-ul nord-american

Lista completă a nominalizărilor la premiile Oscar 2009

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici